Connect with us

Revistateo.ro

O noua tragedie loveste lumea fotbalului, dupa decesele lui Patrick Ekeng si Bernardo Ribeiro. Fostul international scotian U-21 Chris Mitchell a murit.

Stiri

O noua tragedie in fotbal! A murit Chris Mitchell

Este vorba de fostul international de tineret scotian Chris Mitchell care s-a stins la varsta de 27 de ani, dupa ce a fost lovit de un tren duminica, in apropiere de Cornton, Stirling.

El isi pusese ghetele in cui in urma cu aproape patru luni. Stirea a fost confirmata de clubul de fotbal Clyde, ultma echipa la care evoluase fundasul.

„Din pacate, am primit vesti groaznice noaptea trecuta. Chris Mitchell a murit. Odihneste-te in pace”, a scris pe Twitter unul dintre fostii sai colegi. „Chris Mitchell a fost un om extraordinar pe teren si in afara lui. Sunt vesti groaznice pentru club si jucatori. Gandurile noastre sunt alaturi de prietenii sai si familia sa”, a scris un alt fost coleg al fotbalistului.

Citeste si: Raed Arafat face dezvaluiri incredibile despre moartea lui Patrick Ekeng

Citeste si: Fratele lui Ekeng, marturisire emotionanta: „In ultima discutie pe care am avut-o cu el…”

Un moment de reculegere va fi tinut in memoria jucatorului la meciul dintre Clyde si Queens Park Rangers.

Chris Mitchell a strans sapte aparitii in tricoul nationalei de tineret a Scotiei. De-a lungul carierei sale, a evoluat pentru echipele scotiene Clyde, Queen of the South, Ayr United si Falkirk. La ultima a reusit o performanta remarcabila, marcand un gol in poarta celebrei echipe Ajax Amsterdam, intr-un meci amical.

„Noi toti de la Falkirk vrem sa transmitem condoleante familiei si prietenilor lui Chris in acest moment trist”, a fost mesajul clubului scotian.

Decesul fundasului scotian vine in contextul in care duminica, fotbalistul brazilian Berardo Ribeiro a murit pe teren, la varsta de 26 de ani. Vineri seara, internationalul camerunez Patrick Ekeng (26 de ani) a murit tot pe teren, in timpul meciului Dinamo-Viitorul (3-3), dupa un stop cardio-respirator.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top