Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

O refugiata disperata IMPLORA: „Ia-mi copilul!”

O mama siriana care se afla la granita dintre Serbia si Ungaria le-a marturisit reporterilor televiziunii britanice Sky News ca ar face orice pentru ca fiica ei sa nu mai stea in calea mortii in tara de unde zeci de mii de persoane fug zilnic.

Sirianca refugiata le-a spus reporterilor ca tot ce isi doreste este ca fiica ei sa mearga la scoala, lucru imposibil in tara ei, unde regimul Bashar al-Assad si teroristii islamici au distrus totul.

Femeia a implorat autoritatile sa ii ia fetita si s-o duca in Germania: „Ia-mi copilul si du-l in Germania, ma intorc eu in Siria!”, a marturisit printre lacrimi o mama care trebuie sa faca cea mai cumplita alegere a vietii sale. Rasha Alsayed a luat aceasta hotarare, de a-si abandona propria fiica, din cauza autoritatilor susceptibile cu privire la imigranti.

„Imi iubesc atat de mult fetita si tot ceea ce imi doresc este ca ea sa fie in siguranta, chiar daca vom sta la mii de kilometri una de alta”, a spus Rasha insistand sa ii fie dusa micuta in Germania.

Cursa imigrantilor catre Europa, prin Ungaria, a fost blocata dupa ce guvernul maghiar a anuntat ca va ridica un gard de sarma impotriva refugiatilor. Decizia premierului maghiar Viktor Orban a fost criticata de mai multe ambasade, insa este singura solutie pe care el, impreuna cu cabinetul sau, a gasit-o in fata acestei crize fara precedent.

Ungaria reprezinta cel mai important punct de trecere spre Europa pentru sirieni. Cei mai multi ajung din Serbia direct in Ungaria, de unde le este mai usor sa calatoreasca spre Austria si Germania, doua dintre cele mai bogate tari ale Uniunii Europene.

CITESTE SI: „Un parinte isi pune copilul intr-o barca doar cand marea e mai SIGURA decat pamantul”. Vezi ce face un cunoscut actor in legatura cu problema refugiatilor!

CITESTE SI: 2 DRAME intr-o singura imagine: Prima declaratie a jurnalistei agresive si povestea DUREROASA a sirianului lovit

Politia maghiara a retinut marti (n.r.: 15 septembrie) 366 de refugiati pe care ii suspecteaza de intentii rele. Inainte cu o zi, peste 9.000 de sirieni si turci treceau granita dintre Serbia si Ungaria.

Rasha a calatorit de una singura cu fiica ei Alma, timp de 10 zile, trecand prin Turcia si Grecia. Femeia sustine ca este socata de tratamentul autoritatilor maghiare vizavi de fugari.

„Tot ce ne dorim este sa scapam din infern si sa mergem intr-o tara sigura. Doar asta vrem, sa mergem intr-un loc sigur”, mai adauga femeia.

Sursa foto: news.sky.com

1 Comment

1 Comment

  1. jeni

    2015-09-18T14:13:37+03:00 at 2015-09-18T14:13:37+03:00

    cine cunoaste cuvantul DURERE stie si ce gust are. Solidaritatea te scoate din infern

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top