Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

O studentă căreia i-a predat profesorul de la Iași care s-a sinucis face dezvăluiri incredibile

Una dintre studentele căreia profesorul de la Iași i-a predat a vorbit despre cum era acesta înainte să se sinucidă.

Mihaela Lemnaru, fostă masterandă, a scris câteva rânduri despre profesorul Maleon care și-a pus capătul zilelor alături de soția lui.

„O amintire cu dl profesor Bogdan Maleon… Era ultimul curs inaine de examen, iar noi, masteranzii dumnealui, ii adresam intrebari despre modul de alcatuire a subiectelor.

Mie imi placea sa glumesc cu dumnealui, desi era un tip serios, tinea la glume. La un moment dat, l-am intrebat:

-Domnule profesor, dar daca nu scriem nimic?… ce nota vom avea?

-Domnisoara Lemnaru (avea el un farmec deosebit cand imi spunea asa), cum sa nu scrieti nimic?? Scrieti orice, numai scrieti!

Apoi intreaba:

Cine a rostit cuvintele astea?

Eu, cu un avant neimaginat, raspund:

Madonna! (tocmai citisem un articol despre ea in care se pare ca spusese jurnalistilor sa scrie orice, chiar si neadevaruri, nu conta, atata timp cat ea continua sa fie pe prima pagina a ziarelor).

El, ducandu-si razand mana la cap:

CITESTE SI: Criminala de la metrou nu se oprește nici în spatele gratiilor. A atacat alte trei femei

Titu Maiorescu, domnisoara Lemnaru! Titu Maiorescu, la Junimea”, a scris Mihaela Lemnaru, citata de dcnews.ro.

In final, tanara a adaugat:”Sinuciderea este păcat de neiertat, dar eu cu durere mă rog ca Dumnezeu să-l ierte, pentru că eu l-am iubit mult, mult…”.

Amănunte ULUITOARE despre familia Maleon din Iaşi: Ce au descoperit anchetatorii în corpul şefului Bibliotecii Centrale

Amănunte uluitoare despre familia Maleon din Iaşi. În urma necropsiei, medicii au descoperit un amănunt șocant

Răsturnare de situație în cazul familiei Maelon, din Iași. Directorul Bibliotecii Centrale Universitare Iaşi, Bogdan Petru Maleon, şi soţia sa, Anda Elena Maleon, au consumat alcool înainte de a se sinucide. Acest amănunt apare în raportului medicilor legişti, a declarat, miercuri, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Carmina Pascal, anunţă Agerpres.

Potrivit sursei citate, Anda Maleon avea o alcoolemie de 2,40 grame/litru alcool pur în sânge, iar Bogdan Maleon – 1,70 grame/litru alcool pur în sânge.

Cei doi soţi vor fi înmormântaţi joi, sicriele cu trupurile lor fiind depuse la cimitirul Petru şi Pavel din Iaşi.

Vă ramintim că în ziua de Crăciun, în jurul orei 16,00, directorul Bibliotecii Centrale Universitare din Iaşi, Bogdan Petru Maleon, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit spânzurat de o grindă din casă, iar soţia sa, Anda Elena, de 38 de ani, a fost găsită zăcând fără suflare pe podeaua aceleiaşi încăperi.

Potrivit procurorilor, cei doi soţi s-au sinucis în prima zi de Crăciun, la o diferenţă de două – trei ore, decesul intervenind cu aproximativ 8 – 10 ore înainte de ora la care au fost găsite cadavrele.

Astfel, în mai puţin de 24 de ore au fost contrazise primele ipoteze conform cărora a fost o crimă urmată de sinucidere. Bogdan Petru Maleon şi soţia sa au fost găsiţi în locuinţa lor de pe strada Alistar, de o rudă care era îngrijorată că nu au ajuns la masa de Crăciun şi nici nu răspundeau la telefon.

Echipajul SMURD sosit la faţa locului, în urma sesizării făcute prin serviciul 112, nu a mai putut face nimic pentru salvarea celor doi soţi. Bogdan Petru Maleon era profesor universitar la Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top