Connect with us

Revistateo.ro

dependenta de droguri

Inedit

O tanara s-a filmat in timp ce renunta la DEPENDENTA DE DROGURI. Vezi ce i-a SALVAT VIATA!

O tanara s-a filmat in timp ce trecea prin cele mai grele momente din viata ei: sevrajul de dupa ce a renuntat la dependenta de droguri. Vezi ce a ajutat-o!

„Imi vreau viata inapoi si acum sunt pregatita sa ma opresc”. Tanara in varsta de 19 ani, Mariah Powes planga intr-un video filmat de ea. S-a filmat cand era drogata, iar acest lucru i-a salvat viata!

„Nu vreau sa mai traiesc asa. O sa sfarsesc moarta sau in inchisoare”, spune ea in filmare.

Tanara a trecut prin 4 supradoze intr-o singura luna. A facut acest video pentru a-si aminti mereu cat de jos cade atunci cand se drogheaza. Asa a reusit sa se curete singura de droguri!

CITESTE SI: A renuntat la zahar si alcool timp de o luna. Ce s-a intamplat cu el dupa aceea te va lasa uimit

CITESTE SI: Are doar 23 de ani, dar a facut CHIMIOTERAPIE!

„Este de ajuns sa imi vad fata atunci”. Tanara s-a drogat timp de 3 ani, dupa ce, la varsta de 16 ani, iubitul ei i-a aratat efectele heroinei: „dupa ce simti euforia prima oara, vrei sa te droghezi din nou si din nou si apoi mai ai nevoie.”

Mariah si-a spus povestea pentru un post de televiziune pentru a le arata si celorlalti in ce situatie ingrozitoare te poate duce dependenta de droguri: „As fi furat, mintit, inselat, mi-as fi vandut trupul”.

Tatal tinerei a marturisit ca s-a simtit fara speranta, complet neputincios cand isi privea fiica luand supradoze: „Deja o ingropasem in mintea mea, la acel punct. Suna crud, dar nu inseamna ca renuntasem la ea, doar realizasem in ce hal a adus-o boala aceasta”. Da, dependenta de droguri este o boala extrem de grava si putini sunt cei ce reusesc sa treaca de ea.

Cu gandul la parinti, Mariah a reusit sa renunte la dependenta. Ea spune in filmare: „Imi vreau tatal inapoi, nu mai vreau sa fiu doar o carapace goala”.

Pe de alta parte, tatal ei spune ca intotdeauna va sta cu teama ca fiica lui va cadea din nou in capcana drogurilor: „Va fi mereu o dependenta si intotdeauna exista riscul sa cedeze”.

Ce crede tanara? „Nu poti decat sa iei fiecare zi pe rand. Nu pot sa zic ca voi fi curata toata viata. Dar astazi sigur nu voi lua droguri!”

Au trecut 60 de zile de cand Mariah nu a mai consumat droguri.

Vezi materialul video cu tanara care a renuntat singura la dependenta de droguri:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top