Connect with us

Revistateo.ro

O femeie care si-a lasat fetita de doar cateva luni in grija tatalui a avut parte de un adevarat soc atunci cand s-a intors acasa.

Inedit

O tanara si-a lasat fetita in grija iubitului, ca sa iesa in oras. La intoarcerea acasa, a incremenit cand a vazut-o pe micuta

O femeie care si-a lasat fetita in grija iubitului a avut parte de un adevarat soc atunci cand s-a intors acasa.

Tanara mamica si-a dorit sa iasa putin in oras, alaturi de prietenele sale. Aceasta l-a rugat pe tatal fetitei ca sa aiba grija de ea cat ea este plecata.

O tanara si-a lasat fetita in grija iubitului, ca sa iesa in oras. La intoarcerea acasa, a incremenit cand a vazut-o pe micuta

Angela Cowan nici nu s-a gandit ca va avea parte de socul vietii sale atunci cand se va intoarce acasa. Dupa ce a plecat, barbatul a inceput sa bea si, la un moment dat s-a imbatat foarte tare.

Tanara care si-a lasat fetita in grija iubitului a avut un soc atunci cand a venit acasa

Pentru ca si-a dat seama ca bebelusul trebuie schimbat, barbatul a incercat sa faca acest lucru. Alcoolul in exces insa l-a impiedicat sa ii schimbe scutecul si a adormit.

In tot acest timp, micuta a ramas dezbracata pe podea intreaga noapte. Dimineata, atunci cand mama care si-a lasat fetita in grija iubitului a venit acasa, a observat ca bebelusul este pe jos. Iubitul ei doarmea, fara sa stie ce s-a intamplat.

Pentru ca nu misca, Angela a constatat ca micuta a murit. Din pacate, micuta nu a mai putut fi salvata.

Barbatul a dezvaluit ca nu stie ce s-a intamplat, insa politistii sositi la fata locului au dezvaluit misterul. In timp ce o schimba de scutec, a adormit, iar fetita a ramas dezbracata, fara scutec sau haine pe ea.

Aceasta s-a asfixiat, deoarece a fost gasita cu capul in jos.

Citeste si: Medicul i-a spus ca bebelusul pe care il purta in pantece a murit, insa la sapte luni, a nascut un copil secret
Stephen Gallagher, iubitul Angelei, a fost inchis pentru doi ani si jumatate. Acesta este acuzat ca a cauzat ori a permis moartea fetitei sale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top