Connect with us

Revistateo.ro

O zodie atrage banii ca un magnet. Citeste sfatul zilei de 28 iunie 2016

Sfatul zilei

O zodie atrage banii ca un magnet. Citește sfatul zilei de 16 iulie 2017

Nativul Taur are o zi plina de castiguri, atat spirituale cat mai ales financiare. Citeste sfatul zilei de 16 iulie 2016 pentru zodia ta.7
ZODIA ZILEI: TAUR

Abundenta te cheama la ea si nu poti rezista tentatiei de a strange fiecare banut pe care il primesti, chiar daca iti este frica sa iti umpli buzunarul pentru ca ti se pare totul prea frumos. Avand in vedere ca strangi o mica avere, e timpul sa o investesti in ceva. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai suficiente motive de bucurie, asa ca planuieste-ti vacanta din timp. Azi ai suficienta rabdare incat sa cauti cele mai bune oferte turistice pentru aceasta vara. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu merge mai departe cu planul tau profesional pana nu esti 100% convins de pasul pe care vrei sa il faci. In plus, inca nu detii toate informatiile necesare finalizarii proiectului tau. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te juca cu propriul tau timp. Daca trebuie sa faci anumite alegeri acum, nu le mai amana. Ce poti face azi nu e bine sa lasi pe maine si nu e doar un proverb. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Esti foarte reticent la tot ce e nou si vrei sa iti stabilesti noi principii pentru a face fata schimbarilor anuntate. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Dupa mult timp cu minciuna, adevarul iese in fata ta. Daca cineva ti-a inselat asteptarile si ai mintit acea persoana din teama, e timpul sa recunosti totul. Numarul norocos al zilei: 6.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top