Connect with us

Revistateo.ro

O zodie de apa se intalneste cu o SANSA UNICA! Citeste sfatul zilei de 23 iunie 2016

Stiri

O zodie de apa se intalneste cu o SANSA UNICA! Citeste sfatul zilei de 23 iunie 2016

Racul se intalneste cu o sansa care se iveste o data la zeci de ani si trebuie sa profite de ea. Citeste sfatul zilei de 23 iunie 2016 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: RAC

Ai oportunitatea de a-ti creste veniturile. Un nou drum te asteapta de azi si tot ce trebuie sa faci este sa investesti ceva mai multa incredere in tot ceea ce faci. E foarte bun modul in care gandesti, deci nu iti mai face griji. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Candva, totul era armonios in jurul tau si azi nu intelegi de ce, in aceleasi conditii, vezi numai latura negativa a lucrurilor. Fii mai optimist. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Deschide bine ochii deoarece toate resursele de care ai nevoie iti sunt la indemana pentru a finaliza proiectele tale dragi. Numarul norocos al zilei: 6.

Previziuni karmice 20-26 iunie 2016. LUNA PLINA IN SAGETATOR (20 iunie)

Horoscop saptamanal 20-26 iunie 2016. SOARELE IN RAC (21 IUNIE)

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Primesti o suma importanta de bani pe care trebuie sa ii folosesti cu chibzuinta. Bunastarea e posibila numai daca investesti inteligent. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Daca vezi ca planul tau schiopateaza inseamna ca nu ai facut ceva cum trebuie. Nu mai fenta lucrurile pentru ca te trezesti in astfel de situatii neplacute. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Continua sa faci pasi mici. Grabeste-te incet pentru ca ce e al tau e pus deoparte. Astazi realizezi ca meriti sa incepi o relatie de dragoste, dar ia-o cu incetinitorul. Numarul norocos al zilei: 7.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top