Connect with us

Revistateo.ro

O zodie isi schimba complet viata. Citeste sfatul zilei de 25 iunie 2016

Stiri

O zodie isi schimba complet viata. Citeste sfatul zilei de 25 iunie 2016

Berbecul are sansa de a-si schimba viata. Are parte de o surpriza incredibila. Citeste mai multe in sfatul zilei de 25 iunie 2016 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: BERBEC

Ai sansa sa iti schimbi viata complet. Primesti o oferta cu care te poti intalni o data la un milion de ani, deci accepta provocarile momentului. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu il mai lua pe „nu” in brate pentru ca n-ai sa ajungi niciunde. Fa eforturile pe care le ai de facut analizand mai atent situatia. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Este cazul sa iti folosesti abilitatile de comunicare daca vrei sa obtii rezultate in timp record. Nu mai sta pe ganduri si vorbeste. Numarul norocos al zilei: 9.

Previziuni karmice 27 iunie – 3 iulie 2016 – o saptamana a emotiilor

Horoscop saptamanal 27 iunie – 3 iulie 2016

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

In inima ta se da o batalie greu de descris. Ai nevoie de putina stima de sine ca sa incepi o relatie sau sa poti discuta sincer cu cei apropiati. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Poate fi o zi senina pentru tine, insa, ca de obicei, iti dai cu stangul in dreptul. Fii optimist! Fii pozitiv pentru ca surprizele placute sunt de partea ta. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ce poate fi mai frumos decat sentimentul ca cineva tine la tine, ca se gandeste la tine non-stop? Profita de aceasta perioada buna din viata ta si nu iti pierde nicio clipa increderea. Numarul norocos al zilei: 13.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top