Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop anual

Horoscop Balanta 2017. Vei avea parte de schimbari spectaculoase

Dupa un an in care nimic nu i-a mers pe plan personat si profesional, una dintre zodii isi ia revansa in anul 2017.

Pregateste-te pentru schimbari spectaculoase in viata ta si pentru o schimbare pe care o asteptai de mult timp,
Astrele sunt de partea ta si te ajuta sa reusesti absolut in tot ceea ce iti propui.

Horoscop Balanta 2017
Atunci cand cineva ca tine a atins stabilitatea si te-a facut sa gasesti tot ceea ce iti doreai, aceste lucruri tind sa te sperie si sa se transforme intr-o invalmaseala in mintea ta, care pare mult prea mult pentru o persoana analitica.

Schimbarile care apar in legatura cu munca si cu viata ta personala vor fi destul de suparatoare pana iti vei da seama ca totul se indreapta catre bine, insa pana atunci s-ar putea sa stai cu inima cat puricele pentru a vedea ce se intampla.

La mijlocul lunii februarie 2017, se recomanda sa te desprinzi de anumite anturaje care in 2016 te-au facut sa iti pierzi mult din increderea in sine si in viitor, caci te consuma emotional mult prea mult.

Jupiter, numit si Marele Benefic, se va regasi in cea mai mare parte a anului 2017 in aspecte tensionate cu Uranus, situat in casa parteneriatelor Balantei, dar si cu Pluton, situat un casa familiei si a caminului Balantei, iar acest lucru este cel care te face sa te desprinzi de trecut si sa privesti cu speranta catre viitor.
Horoscop Balanta 2017
Cei care vor sa plece intr-o alta tara, vor avea mare succes daca vor face acest lucru in lunile octombrie si noiembrie 2017.

Familia si relatiile cu familia sunt bune si linistite pentru cei care au mai mult de 50 de ani. Ceilalti vor avea parte de schimbari majore in viata personala si domestica.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top