Connect with us

Revistateo.ro

O zodie va fi aspru judecata de toti. Citeste sfatul zilei de 3 iulie 2016

Stiri

O zodie va fi aspru judecata de toti. Citeste sfatul zilei de 3 iulie 2016

Balanta va fi aspru judecata astazi de cei din jur. Nativul cu talerele va trebui sa raspunda unor intrebari incomode. Citeste sfatul zilei de 3 iulie 2016 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: BALANTA

Trebuie sa deschizi bine urechile pentru ca, printre toate criticile strecurate, apar si cateva observatii care te pot ajuta sa repari anumite aspecte la personalitatea ta. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai nevoie de un ghiont, de un stimulent care sa iti ofere suficienta energie incat sa nu te opresti fix inainte de a ajunge la destinatia finala. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Depisteaza din timp pistele false pe care mergi. Nu toate cararile pe care le ai in fata te vor duce acolo unde doresti, asa ca ia-ti masuri de precautie. Numarul norocos al zilei: 8.

Zodia pentru care saptamana urmatoare va fi de cosmar

Horoscop saptamanal 4-10 iulie 2016. Luna Noua in Rac pe 4 iulie

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Mai exista lucruri din trecut peste care nu ai trecut, fata de care ai un atasament personal greu de explicat pentru ceilalti. Rezolva problemele trecutului ca sa te bucuri de prezentul frumos si viitorul glorios. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu gasesti niciun punct comun cu cei din jurul tau, chiar daca toti isi dau duhul sa iti arate cat de mult te apreciaza. Iti lipseste acea persoana, asa ca ar fi bine s-o suni. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Daca cineva apropiat iti cere ajutorul, e timpul sa ii demonstrezi loialitatea ta. Nu intoarce spatele celui care are nevoie disperata de sfatul tau. Numarul norocos al zilei: 2.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top