Connect with us

Revistateo.ro

Oana Lis se teme de ce e mai rău în legătură cu soțul ei: „Își dorește o ultimă vacanță...”

Staruri

Oana Lis se teme de ce e mai rău în legătură cu soțul ei: „Își dorește o ultimă vacanță…”

De când Viorel Lis se simte rău, soția sa trece prin clipe cumplite. Fostul edil al Capitalei este în stare critică, după ce în trecut s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Oana Lis a fost invitată în emisiunea „Răi da’ Buni” unde a spus tot adevărul despre starea de sănătate a soţului ei şi a lăsat să se înţeleagă că se pregăteşte pentru ceea e este mai rău.

Citește și: Oana Lis la un pas să se sinucidă. Soția lui Viorel Lis este complexată de faptul că a acumulat multe kilograme

Preferam să fiu la emisiune cu el chiar dacă eram certaţi, dar trebuie să mă obişnuiesc cu realitatea. A avut probleme de sănătate, ultimul accident vascular a lăsat urme. Nu mai poate vorbi, oboseşte dacă vorbeşte şi nu mai poate vorbi, mă recunoaşte şi sunt bucuroasă că cognitiv e bine dar îi dau tot felul de vitamine şi el nici nu mai vrea.

Citește și: Viorel Lis nu mai poate vorbi! Ce se întâmplă cu fostul edil al Capitalei

Fac tot ce pot, merg la biserică, dau cu tămâie, mă rog pentru el, fac lucruri pe care nu le făceam înainte. Nu vreau să mă faci să plâng. Mă rog să fiu puternică. El îşi doreşte o ultimă vacanţă, dar dacă moare în avion ce mă fac? Încă îl iubesc, îi dau din energia mea şi el m-a ajutat pe mine. Nu pot spune că e uşor. E greu.” a declarat Oana Lis, cu ochii în lacrimi.

Anul trecut, fostul primar al Capitalei a suferit o intervenție chirurgicală, după ce s-a simțit rău

„S-au crucit și medicii când au văzut ce am în mine. Sper să depăşesc această perioadă, nu mă simnt foarte bine. Acum, încep să obosesc destul de repede, nu mai am energie. E destul de dificil pentru mine. Uneori simt că rămân fără aer”, a declarat atunci Viorel Lis în cadrul unui interviu acordat pentru Spynews.ro.

Oana şi Viorel Lis sunt împreună de la sfârşitul anilor ’90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbizul din România. În urmă cu câțiva ani, cei doi s-au căsătorit religios. În ciuda faptului că Oana a declarat de multe ori că și-ar dori un copil, visul nu a devenit realitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top