Connect with us

Revistateo.ro

Oana Roman se bucura pentru ca acum are o familie fericit si o familie sanatoasa, insa lucrurile nu au fost mereu asa. Dupa ce s-a casatorit, multi au acuzat-o ca Marius sta cu ea numai pentru bani.

Stiri

Oana Roman are o singura dorinta pentru 2017: ”Sa o tina in viata cat mai poate, ca nu e deloc bine”

Oana Roman se bucura pentru ca acum are o familie fericit si o familie sanatoasa, insa lucrurile nu au fost mereu asa. Dupa ce s-a casatorit, multi au acuzat-o ca Marius sta cu ea numai pentru bani.

Oana Roman a povestit intr-o emisiunea TV despre situatia financiara proasta cu care s-a confruntat in urma cu ceva timp. Atunci, Marius, sotul ei, a fost nevoit sa-si vanda masina pentru a se descurca cu banii.

„Marius si-a vandut masina ca sa ne descurcam, cand eu eram foarte bolnava si nu aveam nimic. El trebuia sa ma ajute, sa ma panseze… Asta este pentru toti prostii aia care au zis ca Marius sta cu mine pentru bani!”, a declarat Oana la „Necenzurat”.

Dorintele pe care Oana le are pentru anul 2017 sunt multe. Pe langa faptul ca isi doreste o noua masina, aceasta isi doreste ca familia sa sa fie sanatoasa. Matusa sa nu se simte forte bine de ceva timp si spera ca in 2017 sa isi revina.

Oana Roman are cateva dorinte pentru 2017

„Imi doresc sa fiu sanatoasa, noi trei. Sa o tina pe matusa in viata cat mai poate, ca nu e deloc bine. Imi doresc sa am atat de multe proiecte incat sa-mi schimb masina, asta imi doresc”, a marturisit vedeta.

Aceasta a mai dezvaluit ca tatal ei,Petre Roman, nu i-a mai facut un cadou de mai bine de 15 ani.

Citeste si: Andreea Marin: „Nu sunt singura si nu ma simt singura”
In urma cu cateva zile, vedeta a dezvaluit ca trebuia sa devina mama din nou, insa a pierdut sarcina. Vedeta incearca sa treaca peste situatia dramatica prin care a trecut din cauza intreruperii de sarcina implicandu-se in cat mai multe proiecte.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top