Connect with us

Revistateo.ro

Oana Roman trece prin momente dificile. Fiica ei are probleme de imunitate

Stiri

Oana Roman trece prin momente dificile. Fiica ei are probleme de imunitate

Oana Roman a povestit intr-o emisiune de televiziune ca trece prin momente dificile. Fetita ei raceste tot mai des, iar vedeta se gandeste sa ii faca teste de imunitate pentru a vedea ce i se intampla.

Prezentatoarea tv sustine ca faptul ca nu a putut sa o alapteze ar putea fi una din cauzele imbolnavirii micutei.

Oana Roman: „Mi s-a spus ca trebuie sa ii facem niste analize de imunitate”

„E clar ca are o problema de imunitate si trebuie sa rezolvam problema. Acum, e doar racita, dar a avut si puroi: puroi in gat. Nu folosim aer conditionat si cu toate astea a racit foarte des. Mi s-a spus ca trebuie sa-i facem niste analize de imunitate si apoi sa-i facem o schema de imunizare.

Eu, din pacate, nu am putut s-o alaptez si poate si din cauza asta. Eu nu am putut s-o alaptez, pentru ca am avut probleme de sanatate si am luat antibiotice. Nu am dus-o la spital, ii dam antitermice.

Cu toate astea, e la fel de energica, canta, danseaza mult. Are ritmul in sange. La gradinita, se distreaza. Doarme, mananca. ii place la gradinita. Marius e poate mai apropiata de ea decat mine. El reuseste s-o calmeze si s-o impace cel mai bine”, a declarat Oana Roman in emisiunea „Agentul VIP” de la Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top