Connect with us

Revistateo.ro

Oana Sârbu a spus adevărul despre relația ei cu Ștefan Bănică Jr.

Staruri

Oana Sârbu a spus adevărul despre relația ei cu Ștefan Bănică Jr.

Unul din marile semne de întrebare care a dăinuit ani de zile este dacă Oana Sârbu a fost împreună cu Ștefan Bănică Jr. sau nu.

„Cei doi au format în cuplu pe vremea lui Ceaușescu în pelicula „Liceenii”. „Cu echipa din «Liceenii» nu m-am acomodat de la început. Eram mai retrasă, iar Ştefan cu Mihai Constantin erau mai miştocari, erau fii de actori foarte cunoscuţi.

Făcuseră un fel de gaşcă. Cesonia Postelnicu era de a lor, fiind mai jovială, era prietenă oficială a lui Ştefan pe vremea aceea.

Dacă doriți să revedeți filmul, vizionați-l în clipul de mai jos:

Eu eram considerată un pic mai sălbatică. Târziu ne am împrietenit şi m-am apropiat de ei”, a declarat actriţa, citată de One.ro.

Fiul lui Bănică Jr. îi amintește de tatăl lui în tinerețe, pe vremea „Liceenilor”

„Din câte am auzit, am înţeles că vrea să se facă actor şi atunci să urmeze cariera tatălui lui. M-aş bucura foarte mult. Ce să spun, l-aş încuraja.

CITEȘTE ȘI: Ce salariu avea Andreea Marin la „Surprize, surprize!”. Ce spune vedeta după 10 ani de la emisiune

EXCLUSIV. Paula Seling, despre șansele României la Eurovision 2018: „Avem o trupă profesionistă și o solistă experimentată”

Îmi plac fotografiile lui, este un băiat superb, îl moşteneşte pe tatălui lui, seamănă cu el şi îmi aminteşte de „Liceenii”, sincer. (…)

Eu cred că tatăl lui îl sfătuieşte cu cele mai bune lucruri, nu sunt eu în măsură să îi dau sugestii lui Radu, decât dacă mi le cere”, a declarat Oana Sârbu.

Filmul „Liceenii” s-a lansat în 27 octombrie 1986. A fost regizat de Nicolae Corjos, iar rolurile principale au fost deținute de Ștefan Bănică Jr. și Oana Sârbu.

Filmul i-a mai făcut populari pe Cesonia Postelnicu și Tudor Petruț, printre alții. Chiar și astăzi, la a multipla redifuzare, filmul continuă să facă audiența la televiziunile unde este transmis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top