Connect with us

Revistateo.ro

Sunt anumite obiceiuri alimentare pe care le poti imprumuta de la femeile din Japonia pentru a avea o silueta de invitiat.

Cura de Slabire

Obiceiuri alimentare pentru o silueta de invidiat imprumutate de la femeile din Japonia

Femeile din Japonia au anumite obiceiuri alimentare. Multumita lor, acestea nu au probleme cu kilogramele in plus. Afla care sunt acestea si cum te pot ajuta si pe tine.

Obiceiuri alimentare imprumutate de la femeile din Japonia

1. O dieta bogata si echilibrata. Se crede ca japonezii mananca numai sushi. In realitate, alimentatia lor este bogata si echilibrata. Spre exemplu, acestia consuma peste, alge, legume, soia, orez, fructe, ceai verde. Alimentatia celor din Japonia poate fi o sursa de inspiratie pentru cei care nu vor sa aiba probleme cu kilogramele in plus.

2. Conteaza modul in care gatesti alimentele. Japonezii prefera sa fiarba alimentele pe care le consuma, sa le coaca sau sa le gateasca la aburi. Cand prajesc alimentele, incearca sa foloseasca putin ulei. Metodele acestea au anumite avantaje. Spre exemplu, macarea este mai sanatoasa si se pastreaza mai multi nutrienti in alimentele gatite. Legumele sunt feliate astfel incat sa arate mai bine si sa se gateasca mai repede.

3. Femeile din Japonia nu condimenteaza mancarea foarte tare. Prefera ca felurile de mancare sa fie cat mai naturale. Astfel, isi protejeaza ficatul, stomacul si rinichii.

4. Este important si modul in care mananci. Mancatul este un ritual in Japonia. Oamenii mananca incet, mesteca de mai multe ori mancarea si folosesc farfurii mici in care pun felurile de mancare. Astfel, portiile sunt controlate si nu exista riscul de a acumula kilograme.

5. Se mananca orez in loc de paine. Orezul este un aliment pe care japonezii in includ in alimentatia de zi cu zi. Este gatit fara sare si fara unt.

6. Micul dejun este masa principala in fiecare zi. Micul dejun este o masa importanta in Japonia. In acel moment al zilei se consuma mai multe tipuri de alimente.

7. Atentie la deserturi! Desertul nu se consuma des in Japonia si nici nu se consuma in cantitati mari. De asemenea, deserturile lor nu au multe calorii, nu contin multe grasimi si nici mult zahar.

Articole pe aceeais tema:

Carbohidratii care te ajuta sa scapi de kilogramele in plus

Ce condiment te poate ajuta sa scapi de kilogramele in plus

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top