Connect with us

Revistateo.ro

Obiceiuri de seară pentru frumusețe

Stiri

Obiceiuri de seară pentru frumusețe

Pasul cel mai important este să te demachiezi. Știm că este un sfat banal, pe care se presupune că toată lumea îl respectă, însă de cele mai multe ori suntem prea obosite sau prea leneșe pentru a face asta. Așadar, este timpul să iei în serios acest lucru, deoarece câteva nopți de somn cu machiajul pe față îți pot transforma complet pielea și o afectează pe timp lung mai mult decât îți imaginezi. Pielea se reface pe teimpul nopții, iar porii se deschid. Dacă ai fața plină de produse cosmetice, acestea nuf ac decât să umple porii și să dea naștere la coșuri, pete și puncte negre.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CE INGREDIENTE TREBUIE SĂ CONȚINĂ UN DEMACHIANT ORGANIC

Când vine vorba de produse cosmetice pentru îngrijirea feței, lucrurile pto deveni cam confuze datorită multitudinii de produse de pe piață. Un lucru este cert – un produs important peste care nu trebuie să treci în nicio seară este tonerul. Acesta restaurează nivelul normal al PH-ului pielii și crește rezistența împotriva bacteriilor și a microorganismelor. Totodată, curăță în profunzime fața și o reîmprospătează. Folosește-l înainte de a aplica crema hidratantă sau serul de noapte.

Mâinile sunt cartea ta de vizită așa că nu le neglija, Aplică în fiecare seară o cremă intens hidratantă, iar dacă ai posibilitate dormi cu o pereche de mănuși din bumbac. Să nu uităm nici de crema de ochi, care este esențială pentru pielea sensibilă din această zonă. NU aplica niciodată în jurul ochilor o cremă pentru față, deoarece aceasta are o formulă prea puternică, car epoate dăuna structurii pielii din jurul ochilor.

Este ideal pentru părul tău să îl ții prins pe timp de noapte, pentru a preveni vârfurile despicate. Așadar, leagă-l într-un coc larg sau împletește-l. Părul conține uleiuri naturale și murdărie care se pot împrăștia pe timpul nopții pe fața ta și pot cauza apariția coșurilor. Ține cont de acest lucur.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top