Connect with us

Revistateo.ro

Obtine un ten perfect cu ajutorul uleiurilor naturale

Stiri

Obtine un ten perfect cu ajutorul uleiurilor naturale

Te-ai gandit vreodata ca uleiurile din jurul tau se pot dovedi eficiente pentru mai multe tipuri de ten? Uleiurile naturale care provin din surse cu adevarat naturale te vor ajuta sa dobandesti un ten mai luminos si curat. Uleiurile naturale sunt indicate pentru prevenirea imbatranirii pielii si pentru un aspect mai sanatos.

Iata o lista cu cele mai potrivite uleiuri pentru tenul tau

Uleiul de trandafir

Folosit de foarte mult timp pentru ingrijirea pielii acest ulei este bogat in vitamine, minerale si antioxidanti. Este perfect pentru pielea uscata si matura. Poate imbunatati aspectul fin al pielii si ajuta in cazul mai multor probleme inflamatorii precum dematita. Uleiul de trandafiri are  proprietati eficiente si este indicat in tratarea pielii acneice.

Vaporii de ulei de trandafir au abilitatea de a proteja contra stresului oxidativ. Uleiul de trandafir are o putere magica impotriva depresiei si anxietatii. Doar o picatura de ulei ajuta tenul si imbunatateste starea mentala.

Uleiul de neroli

Este eficient pentru tenul gras si sensibil. Uleiul de neroli obtinut din flori de portocale netezeste eficient ridurile fine si tonifica aspectul pielii. Pe langa nutrientii esentiali mai contine si citral (substanta care regenereaza celulele si imbunatateste elasticitatea pielii). Previne si netezeste vergeturile, acneea si cicatricile. In saloanele profesionale este folosit pentru calmarea pielii iritate si deteriorate, imbunatatind circulatia si reducand liniile fine de expresie.

CITESTE SI: Uleiul care distruge orice tumora in 90 de zile!

CITESTE SI: De ce sa iti tii mainile in ulei cald. Iata ce se va intampla!

Uleiul de bergamota

Acest ulei obtinut din coaja fructului de bergamota poate vindeca variate afectiuni ale pielii. Fie ca vorbim de acnee, puncte negre, pigmentatie sau eczeme uleiul are efect antiseptic. Ajuta la vindecarea ranilor si regenereaza pielea. Chiar daca  suferi de eczeme, psoriazis sau acnee acest ulei ajuta pielea sa se vindece mai repede regland totodata distribuirea uniforma a melaninei (pigmentul natural al pielii).

Ca o nota generala va informam ca aceste uleiuri esentiale sunt foarte puternice. Pentru a nu avea efecte adverse se recomanda diluarea cu un alt ulei de baza precum uleiul de cocos, susan, uleiul din seminte de struguri, migdale dulci, germeni de grau, masline si avocado. O solutie diluata de doar 2% este sigura pentru sanatate (12 picaturi de ulei esential la fiecare 30 ml de ulei baza).

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top