Connect with us

Revistateo.ro

Ochelarii inteligenți trec la NIVELUL URMĂTOR. Ce ne pregătește GOOGLE

Inedit

Ochelarii inteligenți trec la NIVELUL URMĂTOR. Ce ne pregătește GOOGLE

Unul dintre cele mai controversate proiecte tehnologice create vreodată, ochelarii inteligenți de la Google, trece la nivelul următor. Compania a anunțat că va opri deocamdată vânzarea ochelarilor digitali și transferă dezvoltarea proiectului Google Glass de la laboratorul Google X. Cel care se va ocupa în continuare de acest proiect, care include și dezvoltarea unor autovehicule autonome, este un fost director Apple, Tony Fadell.

Începând cu 19 ianuarie ochelarii Google nu se vor putea achiziționa, dar acest lucru va fi temporar, deoarece piesele digitale de călătorit în lumi virtuale intră din nou în laboratoare pentru îmbunătățiri. Cu ajutorul ochelarilor inteligenți, utilizatorii Google pot naviga pe Internet în timp real pe stradă, în metrou sau la piscină, sub forma unui ecran virtual. De asemenea, ochelarii Google permit și vizualizarea unor hărți (adio GPS-uri!) și pot face fotografii.

Compania a anunțat, potrivit Bloomberg, o nouă investiție masivă în ochelarii inteligenți. Google a anunțat că motivul pentru care ochelarii inteligenți au fost transferați de la laboratorul Google X este tocmai crearea unei echipe proprii pentru performantizare. Părintele ochelarilor Google, Tony Fadell, a devenit unul dintre creierele principale de la Google din februarie 2014, atunci când a cumpărat Nest labs, o divizie a companiei care produce termostate digitale.

Iată mai jos un videoclip cu ochelarii Google:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top