Connect with us

Revistateo.ro

Odorizante naturale de toamnă pentru o casă proaspătă

Stiri

Odorizante naturale de toamnă pentru o casă proaspătă

Pregătește-ți casa pentru mirosurile îmbietoare de toamnă: merele și gutuii, cu parfumul lor amărui, cuișoarele și fumul de frunze și pământ ud pot face din casa ta un adevărat sălaș al farmecului tomnatic. Îți propunem câteva idei de odorizante naturale de toamnă pentru a avea o casă proaspătă. Înainte de a-ți oferi rețetele unui miros special acestui sezon, gândește-te bine ce fel de miros îți dorești în casa ta.

SCORȚIȘOARĂ ȘI CITRICE
Feliază două portocale și adaugă 3 bețe de scorțișoară și o linguriță de cuișoare întregi. Adaugă peste acestea câteva picături de extract de mentă. Totul se va pune într-un borcan de 800 ml, la care se toarnă apă distilată. Fierbe compoziția din borcan într-o oală cu apă, iar apoi lasă-l la răcit câteva minute. Pune lichidul obținut într-un pulverizator pe care îl poți folosi pentru parfumarea camerei tale.

LAVANDĂ ȘI LĂMÂIE
Feliază 3 lămâi, adaugă o lingură de miere, una de vanilie și o altă lingură de extract de lavandă. Umple borcanul cu aceste minuni naturale și fierbe lichidul, iar apoi lasă-l la răcit. Pune compoziția rezultată în pulverizator și vei avea unul dintre cele mai plăcute odorizante naturale de toamnă.

odorizante naturale de toamnă (3)

De asemenea, poți folosi pentru un miros plăcut și ulei de parafină (topind o lumânare albă, care nu are miros). Fierbe recipientul în apă timp de o oră și umple cu parafina lichidă un vas în care ai pus fitilul pentru lumânări. Astfel obții lumânările parfumate pe care de obicei le cauți cu disperare prin magazine. Lumânările pot avea miros de levănțică, vanilie sau dovleac copt.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top