Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Oferta lui Bote pentru Alin Andronic

Fostul model Alin Andronic este în vizorul lui Cătălin Botezatu. Finalistul de pe locul doi în cel de-al doilea sezon Exatlon a primit o ofertă interesantă.

„L-am remarcat de la început pe Alin. Arată foarte bine, este înalt, are un chip interesant… Oricând îşi doreşte, eu îl aştept să defileze la o prezentare de-a mea şi dacă se descurcă şi se simte în largul lui, va avea un loc în echipa mea.

Uite, Alin, îţi fac o ofertă prin intermediul WOWbiz.ro…Ai vrea să te alături trupei mele la o prezentare? Eşti un bărbat cu mult potenţial şi cred cu tărie că locul tău e în showbiz”, a declarat Bote, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Ultimele zile la Exatlon, un chin pentru Alin

„Aş prefera ca fiecare să fie sănătos şi să fie mulţumit în sinea lui că a făcut tot ceea ce a depins de el şi că cele 4 luni petrecute aici nu au fost în zadar”, a spus Cristi Pulhac.

„Aştept să vină şi momentul meu în viaţă în care pot să zic că ceva bun se va întâmpla şi cu mine. Am avut multe de suferit în viaţă, şi cu părinţii, cu sora mea. Mi-am dorit foarte mult să ajung fotbalist, nu am reuşit fiindcă am avut multe operaţii, accidentări”, a mărturisit Alin Andronic la Kanal D.

„Nu simt deocamdată nimic, nicio diferenţă. Câteodată mă doare fără să fac nimic, câteodată mă doare şi când apăs”, le-a mărturisit Alin Andronic băieţilor care au rămas în competiţie, în ultimele zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top