Connect with us

Revistateo.ro

OFICIAL: Cu ce viteză conducea Bruce Jenner în momentul producerii accidentului

Stiri

OFICIAL: Cu ce viteză conducea Bruce Jenner în momentul producerii accidentului

Portalul american TMZ.COM a dezvăluit cu ce viteză conducea Bruce Jenner mașina în momentul impactului cu mașina Lexus în care se afla șoferița care a murit. Acesta, potrivit autorităților, avea o viteză de 60 de kilometri la oră, informație la care s-a ajuns analizând mașina fostului campion olimpic.

Modulul de Diagnostice Sensing (cel care înregistrează datele mașinii) arată că Bruce Jenner avea între 60 și 65 kilometri la oră în momentul în care a apăsat pe frână. Potrivit informațiilor obținute de jurnaliștii de la TMZ, impactul s-a produs imediat după ce Bruce Jenner a apăsat pe frână.

CITEȘTE ȘI: POLIȚIA IA O DECIZIE ȘOC ÎN CAZUL JENNER

Această informație ne spune faptul Bruce Jenner nu era atent la mașinile din față absolut deloc, deoarece fuma o țigară înainte de producerea accidentului, momentul în care a frânat fiind prea târziu. Săptămâna trecută au apărut imagini noi și mărturii despre vina lui Bruce Jenner în accidentul care a cauzat moartea unei persoane.

Bruce Jenner este un fost campion olimpic american (1976) și tatăl vitreg al celebrei Kim Kardashian. Acesta a șocat opinia publică americană în momentul în care a anunțat că vrea să devină femeie. Jenner s-a supărat pe fiicele sale (surorile Kardashian) deoarece acestea filtrează informații presei despre procesul de schimbare de sex prin care acesta trece.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top