Connect with us

Revistateo.ro

Online

Olivia Steer, în lacrimi: „A murit de cancer”

Olivia Steer și-a deschis sufletul într-un interviu acordat Oanei Turcu, la Antena Stars. Soția lui Andi Moisescu a vorbit despre una din cele mai dure perioade din viața ei.

„Îi simt pe tata şi pe sora mea în diverse feluri. Eu încă sunt prinsă în acest conflict între raţiune şi simţire. E o comunicare.

Îmi place să cred că noi nu pierdem niciodată legătura cu ei. Când Lavinia a plecat… puţin… am încercat să desluşesc căutând înformaţii în cărţi.

În timpul sarcinii şi-a descoperit un cancer, a trecut prin toate protocoalele alopate, nu au vindecat-o.

Am încercat să găsesc şi alte modalităţi prin care să se vindece. A fost mult prea târziu. Nu a mai vrut să creadă că altceva putea să o salveze. A mai trăit cinci ani. A murit când Alex avea cinci ani”, a povestit Olivia Steer.

Olivia Steer, cunoscută pentru stilul ei de viața sănătos, a vorbit în premieră despre reacția pe care a avut-o atunci când fiul ei, David, în vârstă de 11 ani, i-a zis că nu mai vrea să fie vegetarian.

Vedeta povestește că băiatul ei a venit de la școală și i-a zis că a luat această decizie. Olivia Steer și Andi Moisescu au împreună doi băieți, David (11 ani) și Luca (9 ani), pe care încearcă să îi crească într-un mediu deschis și sănătos. Ca urmare, Olivia Steer a mărturisit că nu i-a picat prea bine această veste.

„Eu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început inițial prin a fi vegetarian, îi plăcea ce găteam, până când într-o zi a spus că își dorește să mănânce și el același lucru alături de colegii săi de la școală.

Îți dai seama că am luat poziție pentru că la școală copiii mâncau în fiecare zi dulciuri, pâine albă, adică glucide care încarcă organismul, așa că i-am spus că e posibil să aibă probleme, i-am explicat avantajele și dezavantajele.

I-am spus inclusiv faptul că dacă va fi în rând cu ceilalți nu va fi văzut ca un ciudat, dar dezavantajul s-ar putea să apară în câteva luni sau săptămâni.

Și a fost decizia lui să fie omnivor și, e drept, am avut un nod în gât pentru că îi construisem o sănătate de fier, nu avusese nici o problemă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top