Connect with us

Revistateo.ro

Orase pe care trebuie sa le vizitezi pana la sfarsitul vietii

Stil de viata

Orase pe care trebuie sa le vizitezi pana la sfarsitul vietii

Exista anumite locuri din lume pe care trebuie sa le vezi. Se spune ca o calatorie te imbogateste spiritual mai mult ca orice alta activitate. Printre orasele pe care merita sa le vezi macar o data in viata se numara Fez (Maroc), Sydney (Australia), Boston (Statele Unite ale Americii) si Buenos Aires (Argentina), conform site-ului imujer.com.

Orase pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata

1. Sydney, Australia

orase-pe-care-trebuie-sa-le-vizitezi-pana-la-sfarsitul-vietii-1

Neaparat trebuie sa vizitezi Opera din Sydney, una dintre constructiile moderne cele mai apreciate si vizitate de turisti. Este, de fapt, simbolul acestui oras, care, atentie, in ciuda credintei populare, nu este capitala Australiei!

2. Boston, Statele Unite ale Americii

orase-pe-care-trebuie-sa-le-vizitezi-pana-la-sfarsitul-vietii-2

Boston este unul din cele mai linistite orase din America. Printre atractiile orasului se numara Freedom Trail, Bunker Hill Monument sau Old North Church.

3. Singapore

orase-pe-care-trebuie-sa-le-vizitezi-pana-la-sfarsitul-vietii-3

Singapore are tot ce-i trebuie pentru a fi orasul perfect pentru turisti: plaje, zgarie-nori, piete vechi si multa, foarte multa culoare. Poti trece prin jungla daca ajungi la Southern Ridges Trail, cel mai inalt punct din oras.

4. Cartagena, Columbia

orase-pe-care-trebuie-sa-le-vizitezi-pana-la-sfarsitul-vietii-4

Cartagena Indiilor cum mai este cunoscuta citadela (ca sa nu o confundam cu Cartagena din Spania) este plina de cartiere antice, incarcate de povesti. Orasul e plin de discoteci si baruri atractive pentru turisti.

5. Fez, Maroc

orase-pe-care-trebuie-sa-le-vizitezi-pana-la-sfarsitul-vietii-5

Bazarurile labirintice din Fez te vor face sa te simti ca o adevarata cadana. Orasul e plin de gradini frumos decorate si palate din perioada de glorie a maurilor.

6. Buenos Aires, Argentina

orase-pe-care-trebuie-sa-le-vizitezi-pana-la-sfarsitul-vietii-6
Buenos Aires este un oras agitat, energic, uneori chiar obositor, insa daca iti place aglomeratia si vrei sa te simti bine in multime, du-te acolo. Cartierele pe care trebuie sa le vizitezi sunt San Telmo si Recoleta, unde vei avea ocazia sa inveti tango gratuit in plina strada.

7. Paris, Franta

orase-pe-care-trebuie-sa-le-vizitezi-pana-la-sfarsitul-vietii-7

Ce poate fi mai placut decat un voiaj in orasul indragostitilor? Dincolo de Turnul Eiffel si Muzeul Luvru, te asteapta o serie de cafenele cochete si edificii istorice numai bune de pozat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top