Stiri
Orez cu suc de rosii si cascaval
Orez cu suc de rosii si cascaval. Uite cum sa-l prepari si tu!
Ingrediente
2 pulpe de pui dezosate
1 ardei kapia
1 ardei verde
1 ceapa
1 morcov
1 cana de orez
100 g unt
150 g cascaval Sofia Delaco
1 cana suc de rosii
sare
piper
patrunjel
CITESTE SI: SALATA DE LEGUME SI OREZ BRUN CU TOFU
Modul de preparare
Se caleste ceapa tocata in unt topit, se trece morcovul prin razatoare si se adauga in ceapa, la fel si ardeii tocati marunti, se vor cali toate legumele impreuna. Dupa cateva minute de tinut pe foc se adauga carnea taiata cubulete si o cana de apa. Se lasa la fiert pana scade apa si se amesteca din cand in cand.
Cand scade apa si mai mult, se adauga orezul fiert care se amesteca cu restul compozitiei 5-10 minute. Dupa aceea, se adauga patrunjelul si se condimenteaza dupa pofta fiecaruia. Compozitia se pune intr-o tava unsa peste care se toarna sucul de rosii si apoi cascavalul ras. Mancarea sta 10 minute la cuptor dupa care este gata de servit. Pofta buna!