Connect with us

Revistateo.ro

Orientarea sexuală NU ESTE O RUȘINE. Alți oameni de succes decât Tim Cook care au ieșit din dulap

Stil de viata

Orientarea sexuală NU ESTE O RUȘINE. Alți oameni de succes în afară de Tim Cook care au ieșit din dulap

În lumea afacerilor din lume există foarte mulți homosexuali, cel puțin asta se șușotește pe ici pe colo. Unul dintre personajele cele mai importante ale momentului, CEO-ul celui mai cunoscut brand din lume, Apple, moștenitorul ideilor și gândirii și Steve Jobs, a recunoscut că este gay. Nu este singurul homosexual din business-ul internațional, ceea ce demonstrează că a fi gay nu te împiedică deloc să ai succes și nu este un handicap câtă vreme toată lumea beneficiază de pe urma muncii acestot titani. Iată și lista businessmanilor gay:

Prezentatori, cântăreți sau actori ori renumiți designeri – mulți dintre aceștia ies încet încet din dulap asumându-și adevărata identitate sexuală. Dacă acum zece ani ar fi fost dificil să vorbești despre homosexualitate în mod public, așa cum a făcut-o Tim Cook zilele trecute, astăzi nu mai este nicio problemă: lumea a evoluat și este mai tolerantă. Numai în Statele Unite există numeroase creiere gay pe Wall Street, dintre care enumerăm: Trevor Burgess de la banca C1 Financial, Jason Grenfell-Gardner de la IGI Laboratories, Peter Thiel de la Facebook și co-fondatorul PayPal, Anthony Watson de la firma Nike sau Lisa Brummel, vicepreședinta executivă a Microsoft, care este lesbiană.

CITEȘTE ȘI: NOAPTEA DEVORATORILOR DE PUBLICITATE 2014

Un alt important om de afaceri, din Marea Britanie, Lord John Browne, este cel care a făcut posibil ca British Petroleum să devină a treia mare firmă petrolieră de pe planetă. Acesta și-a recunoscut orientarea sexuală în urmă cu ceva ani, declarând pentru BBC că era terorizat și nu mai putea să-și ascundă adevărata identitate sexuală. Din cauza orientării sale sexuale, Browne a avut și de suferit. Acestuia i-a fost retrasă oferta primită de la Wall-Mart, deoarece sediul firmei americane este în statul Arkansas, un stat în care ideologia conservatoare este predominantă.

ORIENTAREA SEXUALA nu este o rusine. Alti oameni de succes decat Tim Cook care au iesit din dulap1

 

Trevor Burgess, C1 Financial Bank

La această listă se mai adaugă bijutierul Miguel Mas, creatorul change.org – Francisco Polo, Marta Fernandez de la KPMG sau hotelierul Juan Julia. Potrivit unei statistici recente, 19% dintre homosexuali se simt discriminați la locul de muncă la birou, iar 47% dintre homosexuali, lesbiene și transsexuali au fost victime ale agresiunii homofobe în Europa.

Peter Thiel - Forbes Cover Story

 

Peter Thiel, co-fondatorul PayPal, pe coperta revistei Forbes

1 Comment

1 Comment

  1. jobs

    2014-11-05T22:58:29+02:00 at 2014-11-05T22:58:29+02:00

    Buna mosternire a lasat Steve Jobs in urma…un homalau, vai de curul nostru, la propriu!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top