Connect with us

Revistateo.ro

Otetul, elixirul frumusetii: Solutii pentru par, piele si fata

Cosmetica

Otetul, elixirul frumusetii: Solutii pentru par, piele si fata

Desi unii il contraindica pentru inima, otetul are totusi beneficiile sale pentru sanatate. Acesta poate fi chiar un elixir al tineretii noastre, consumat cu moderatie. Otetul poate fi folosit chiar si impotriva matretii dar are si alte secrete.

Otetul functioneaza ca tonic facial. Pentru a-ti prepara singura acest tonic ai nevoie doar de o lingura de otet de mere si doua cani de apa pe care le amesteci bine de tot. Solutia se aplica pe un disc demachiant cu care iti stergi fata zilnic pentru a-i reda prospetimea/

Otetul indeparteaza mirosurile neplacute din gura. Poate ca ai ramas dupa o masa copioasa cu mirosul de ceapa sau usturoi. Nu e nimic. Solutia de a indeparta acea senzatie neplacuta din gura, dincolo de gumele de mestecat, este urmatoarea: foloseste o lingura de sare, doua linguri de otet de mere si un pahar de apa. Amesteci cele trei ingrediente si apoi clatesti gura de cateva ori.

Otetul functioneaza ca balsam pentru par. Balsamul se realizeaza din doua linguri de ulei de masline, trei albusuri de ou si o lingura de otet de mere. Balsamul obtinut prin amestecare se intinde de la radacina la varfuri si se lasa sa isi faca treaba timp de 30 de minute.

Otetul hidrateaza pielea. Baile lungi si dese au tendinta de a deshidrata pielea foarte tare. Pentru a evita asta, desi iti place sa stai in cada cat mai des, adauga la fiecare baie o cana de otet de mere in apa.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top