Connect with us

Revistateo.ro

Otilia Bilionera si-a pierdut bunicul. Mesajul artistei e zguduitor

Stiri

Otilia Bilionera si-a pierdut bunicul. Mesajul artistei e zguduitor

Otilia Bilionera si-a pierdut bunicul saptamana aceasta. Cantareata este indurerata pentru ca a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viata, omul care a inspirat-o si a ajutat-o de fiecare data cu un sfat bun.

„Marti seara, la ora 11. El era foarte, foarte bolnav. Avea cancer in sange. Eu am avut chiar un concert in apropiere de Botoşani şi am avut o presimtire şi… intr-un final am primit vestea cumplita.

Pentru mine toti bunicii sunt apropiati, a fost ca şi un tata, un parinte pentru mine. Ultima data cand am stat cu el de vorba şi am fost la el a fost acum doua saptamani. Mi s-a parut ca era foarte, foarte schimbat şi in timp ce stateam cu el la televizor mi-a spus: «Otiluta, du-te şi aprinde lumina ca o sa fie foarte mult timp intuneric.»

Era un om petrecaret, care iubea viata şi ne iubea pe noi toti, nepotii, copiii. Mi-e greu sa vorbesc despre asta, imi gasesc greu cuvintele. Cand eram mica şi stateam toata vara la el, vorbeam despre visurile mele şi ma sustinea.

Cel mai dureros e ca nu o sa pot sa stau la inmormantare – am un concert in Bulgaria – o sa regret mereu. Avea 72 de ani.Zilele astea m-am inchis, am vrut sa fiu doar cu familia”, a declarat artista, conform cancan.ro.

Cantareata nu va putea asista la inmormantare pentru ca trebuie sa concerteze in Bulgaria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top