Connect with us

Revistateo.ro

Pablo Alboran, despre iubire în noul lui album

Inedit

Pablo Alboran, despre iubire în noul lui album

Unul dintre cei mai frumoși și mai talentați cântăreți spanioli, Pablo Alboran, își promovează noul său album, „Terral”. Artistul din Malaga a făcut câteva mărturisiri într-o emisiune de televiziune despre cariera muzicală, viața lui personală și prietenie.

Fiind mereu pe drumuri și mereu băgat în priză cu marea lui dragoste, muzica, Pablo Alboran se arată încântat că prietenii lui îi înțeleg stilul de viață și chiar îl sprijină. „Prietenii mei adebvărați continuă să fie acolo, ei sunt cei care înțeleg cu adevărat acest montangne russe”, referindu-se la lumea showbizului. Pablo contează și pe sprijinul familiei, care niciodată nu l-a abandonat în ciuda faptului că dă foarte rar pe acasă.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOPUL MUZICAL

Pablo Alboran este ceva mai rezervat atunci când vine vorba de aspectele sentimentale, dar spune că „trebuie să-ți faci timp pentru a te îndrăgosti, pentru a te despărți… pentru a avea pe cineva căruia să îi impărășești anumite lucruri, nu sunt un robot”. „Terral” a ieșit pe piață chiar astăzi și este un adevărat cadou de Crăciun, fiind un album cu melodii care sunt umplute cu dragoste de către artist, un album care vorbește mai ales de iubire.

Prin acest album, într-una dintre melodii, Pablo Alboran le dedică munca sa fanilor, unele versuri sunând așa: „Am norocul să știu cine mă iubește și cine nu/ Să știu câ există un loc unde mă pot întoarce/ Dacă mă vor răni”.

Gracias, una dintre melodiile de pe noul album Pablo Alboran

2 Comments

2 Comments

  1. andreea

    2015-01-28T00:39:55+02:00 at 2015-01-28T00:39:55+02:00

    Suuuuper! Iti place Pablo Alboran 😀 Foarte frumos ai vorbit despre el, te iubesc pt asta!

  2. Ana Maria

    2015-03-29T18:55:19+03:00 at 2015-03-29T18:55:19+03:00

    Ohhhhh Poate vom avea ocazia sa il vedem pe Pablo la tine la emisiune acum cand vine in Romania 😀 Amo a Pablo <3

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top