Connect with us

Revistateo.ro

Pamela Anderson divorţează din nou

Inedit

Pamela Anderson divorţează din nou

Pamela Anderson divorţează din nou. Este clar: vedetelor le este sortit să trăiască adevărate drame. Asta este valabil şi în cazul fostei salvamare sexy, Pamela Anderson, care, la doar un an după ce anunţase că s-a căsătorit a doua oară cu Rick Salomon, soţul cu numărul 3, a anunţat că divorţează din nou de el, informează contactmusic.com.

Cei de la TMZ au anunţat că Pamela şi soţul ei s-au separat pe 10 februarie, iar actriţa din „Baywatch” a depus actele pentru divorţ a doua zi. Ţinând cont de faptul că prima căsnicie dintre cei doi a durat doar 10 săptămâni, un an de zile împreună este o adevărată performanţă.

Pamela Anderson (47), anunţa public în 2013 că are din nou o relaţie cu fostul Rick Salomon (47), cu care s-a şi căsătorit pentru a doua oară în ianuarie anul trecut.

CITESTE SI: Divorţuri celebre şi scumpe

Rick Salomon s-a mai remarcat şi prin „rolul” său din filmul pornografic al lui Paris Hilton, dar şi prin căsniciile pe care le-a avut cu actriţele Elizabeth Daily şi Shannen Doherty.

Înainte să divorţeze de Rick, Pamela Anderson a mai fost căsătorită cu Tommy Lee, după care a purtat 10 săptămâni numele de Salomon. După prima despărţire de acesta, vedeta i-a fost soţie rockerului Kid Rock aproape un an de zile, semn că rolul de soţie nu i se potriveşte.

Starleta de origine canadiană are doi fii – Brandon Thomas Lee şi Dylan Jagger Lee – din prima căsnicie, cu rockerul Tommy Lee.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top