Connect with us

Revistateo.ro

Pantofi metalizati pentru femei cu sarm. GALERIE FOTO

Frumusete

Pantofi metalizati pentru femei cu sarm. GALERIE FOTO

Daca te consideri o femeie care isi pune amprenta oriunde merge, atunci trebuie sa porti pantofi metalizati. Sunt un must-have in acest sezon si, conform mai multor critici din moda de peste Ocean, acesti pantofi sunt, de fapt, viitorul.

Fie ca este vorba de mocasini, pantofi cu toc sau tenisi metalizati, trebuie sa stii ca pot fi purtati cu aproape orice tinuta. Totusi, pentru a nu cadea in cealalta extrema, trebuie sa iti spunem ca nu e in regula din punct de vedere stilistic sa ii asortezi cu accesorii pretioase in partea de sus a tinutei.

Pantofii metalizati au rolul de a fura ochii privitorului, iar daca ai prea multe elemente pretioase, metalice pe tine vei crea un talmes-balmes din care nimeni nu va intelege nimic.

Cu ce se poarta pantofii metalizati argintii:

– orice tip de pantaloni negri. Merg bine atat cu cei evazati (in stilul Vesco, adica sa aiba varful triunghiular) cat si cu rochite ceva mai permisive in sezonul rece (adica destul de groase). Nu combina argintiul cu albastrul pentru ca vei crea efectul estetic de pom de Craciun.

Cu ce se poarta pantofii metalizati aurii:

– aici ai mai multe variante. Merg de minune cu fustele si rochiile roz, chiar si roz pal, cu rosu spre visiniu, cu marouri tomnatice (culoarea frunzei vestejite, ca sa fie mai clar) sau mov. Niciodata sa nu iti bagi pantalonii in botinele aurii, metalizate, pentru ca aceasta moda nu mai e actuala. De asemenea, evita pantalonii din material subtire care sa dea senzatie de fas.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top