Connect with us

Revistateo.ro

Pantofii sport sunt pe val

Inedit

Pantofii sport sunt pe val

Pantofii sport sunt pe val. În sfârşit moda devine comodă ar spune împătimiţii de fashion, care nu pot decât să se bucure de noile modele scoase pe piaţă de casele de modă celebre. Burberry, un etalon în ceea ce priveşte aria de high fashion, a renunţat la a mai scoate la înaintare modele de încălţăminte cu toc. A optat în schimb pentru pantofii sport, cât mai coloraţi, pentru a da oricărei ţinute un aer aparte şi în acelaşi timp cât mai natural.

pantofi sport 1

pantofi sport 6

Noile tendinţe îşi propun înlocuirea pantofilor cu toc şi din ţinutele de la birou, club sau chiar covorul roşu cu încălţări mult mai comode, astfel că în curând este posibil să vedem teneşi ori sneakerşi chiar şi la mirese.

Pantofii sport sunt pe val 4

Pantofii sport sunt pe val

Cele care au dat tonul la pantofii sport au fost Rihanna şi rita Ora, când au început să apară în public încă de anul trecut cu ţinute elegante purtate cu încălţări comode, iar casele de modă au ştiut cum să profite de asta. Puma se pare că a tras lozul câştigător, după ce a anunţat că Rihanna va fi noua imagine a colecţiei de pantofi sport.

rihanna puma

Nici casa de modă Burberry nu s-a lăsat mai prejos şi a lansat colecţia Burberry Field Sneakers, ce presupune purtarea de ţinute boeme alături de sneakerşi coloraţi.

Pantofii sport sunt pe val 2

Pantofii sport sunt pe val 3

Şi pentru că vorbim de high fashion, încălţămintea sport este realizată din piele naturală, pictată manual sau colorată, cu o talpă din cauciuc moale şi un interior satinat, pentru a lăsa piciorul să respire şi a face mersul cât mai comod.

Designerii spun că aceste încălţări pot fi purtate cu absolut orice, de la fuste conice, cu volane şi până la costume de inspiraţie masculină.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top