Connect with us

Revistateo.ro

Părintele Elefterie este cunoscut pentru puterile sale tămăduitoare. Părintele a lăsat moștenire o rețetă binefăcătoare.

Diverse

Părintele Elefterie, leac pentru toate bolile! Avea darul vindecării și făcea minuni cu rețeta asta

Părintele Elefterie Mihail a venit pe lume într-o familie romnească de la sud de Dunăre în anul 1900. Cei care l-au cunoscut şi i-au aflat povestea spun că atunci când avea 3 ani, băiatul era paralizat, iar mama lui a ales să vină la Dervent în căutarea unui miracol de la Sfânta Cruce.

Minunea a venit după ce micuţul a adormit dub o icoană a Maicii Domnului. A doua zi, băiatul putea să meargă. Mama lui Elefterie a spus atunci că îl va face doctor şi preot.

El a devenit preot și era cunoscut în rândul credincioșilor drept tămăduitor.

Părintele Elefterie avea un dar în a vindeca credincioşii care îi treceau pragul, dar totul începea cu vindecarea sufletească, prin rugăciuni şi spovedanie.

Mai-marii mânăstirii Dervent îşi aduc aminte de cazul povestit de Ilie Glăvan:

„Un doctor din Bucureşti avea o fată, în ultimul an de liceu, traumatizată psihic. În urma unui şoc, nu mai putea să vorbească şi se putea discuta cu ea numai prin scris.

Neputând fi tratată nici în ţară, nici în străinătate, auzind de părintele Elefterie, care pe vremea aceea se afla la Agapia, doctorul s-a dus cu copila acolo. Fata a rămas un timp la mănăstire. Părintele i-a făcut zece citiri.

CITEȘTE ȘI: Sărbătoare mare pe 25 ianuarie. Rugăciunea puternică care trebuie rostită. Nu face asta

La a şaptea citire, fata a început să vorbească. Când a dat telefon acasă, părinţilor nu le venea să creadă că e adevărat”.

Bătrânul Ioan Ghervase, unul dintre cei care şi-au găsit sănătatea venind la Părintele, povesteşte că „îndreptarea oaselor se făcea cu rapiditate şi cu o forţă deosebită, ceea ce producea o suferinţă maximă ca intensitate, dar minimă ca durată”.

Îşi mai aminteşte că întotdeauna Părintele Elefterie era ajutat de doi sau trei băieţi mai solizi, unii dintre ei de la seminar. Chiar bolnav fiind, îi primea pe oameni, iar când propria sa neputinţă fizică s-a accentuat foarte mult, le spunea băieţilor care îl ajutau cum să-i trateze.

Tratament pentru suflet şi apoi trup

Părintele Elefterie a lăsat drept moștenire multe rețete de vindecare, printre care și un leac pentru imunitate. Efectele acestuia se pot observa chiar din primele două săptămâni de la administrare. Învață și tu um se prepara leacul Parintelui Elefterie.

Ingrediente

  • 4 grame de lăptișor de matcă;
  • 1 kilogram de miere naturală de salcâm;
  • 300 grame polen măcinat;
  • 150 grame tinctură de propolis;
  • 200 ml ser fiziologic;

Mod de preparare

Ingredientele se amesteca intr-un recipient de sticla cu o lingura de lemn. Se pune intr-un borcan ermetic si se pastreaza la frigider. Din preparat se administreaza o lingura dimineata si una seara, pe stomacul gol sau cu ceai.

Cantitatea preparata ar trebui sa ajunga pentru 30 de zile de cura.

Beneficiile uimitoare ale retetei naturiste

Preparatul diminueaza aparitia bolilor cardiovasculare, hepatice si renale, stimuland sistemul imunitar, datorita laptisorului de matca si a mierii de salcam.

Primele semne ale tratamentului naturist ar trebui sa apara dupa primele 2-3 saptamani de la inceperea tratamentului.

Tratamentul va diminua senzatia de oboseala, iar bolnavul va avea din nou energia de care are nevoie.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top