Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Parintii au fost sfatuiti sa renunte la ea, dar a invins moartea de trei ori. Povestea impresionanta a unei fetite bolnave

Venirea pe lume a unui bebelus reprezinta implinirea unei familii si confirmarea dragostei a doua persoane care abia asteapta sa stranga in brate un copil care sa le semene si sa le spuna ”mama” si tata”.

O familie din Australia a primit in urma cu an vestea minunata ca familia se va mari. In luna a 34-a de sarcina, Jakob si Jaime au fost anuntati ca bebelusul lor sufera de nanism si ca ar trebui sa renunte la fel.

Helena Lang a fost diagnosticata cu displazie distrofica, o forma rara de nanism si se caracterizeaza prin deformarea mainilor si a picioarelor, mobilitate limitata.

Helena si parintii / foto: Facebook

Helena si parintii / foto: Facebook


Mama ei, Jaime, a refuzat sa faca avort si, in ciuda faptului ca a fost de trei ori aproape de a muri, fetita a sarbatorit prima zi de nastere.

La doar cateva ore de la nastere, medicii i-au sfatuit pe cei doi sa isi ia la revedere de la fetita lor, insa micuta sa incapatanat sa traiasca.

”Este o nebunie faptul ca eu si cu Jacob avem aceleasi gene care cauzeaza nanismul, mai ales ca amandoi suntem atat de inalti. Mi-as dori sa ne marim familia la un moment dat, insa ar trebui sa ne gandim la riscurile pe care le implica acest lucru, mai ales ca exista o sanse din trei ca sa avem inca un copil bolnav de nanism si care ar putea fi mult mai afectat decat Helena”. a dezvaluit mama fetitei pentru Daily Mail.

Helena si parintii ei / foto: Facebook

Helena si parintii ei / foto: Facebook


Acum, micuta adora sa fie imbracata in costume de poveste si sa zambeascala camera, in ciuda faptului ca la sase saptamani, dar Jaime a aflat la ecografia facuta in saptamana a 12-a de sarcina ca ceva este in neregula cu bebelusul.

”A fost greu sa fiu insarcinata, iar in afara faptului ca nu am stiut ce era in neregula cu copilul meu, a trebuit sa accept faptul ca bebelusul meu va avea probleme de sanatate si a fos timposibil sa nu ma invinovatesc”, a mai spus Jaime.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top