Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Pedofilul Eugen Stan le-a dezvăluit anchetatorilor că nu e bolnav la cap. Ce boală are

Pedofilul Eugen Stan continuă să uimească. Tupeul polițistului acuzat de mai multe agresiuni sexuale este fără margini.

Acesta a refuzat expertiza psihiatrică pe motiv că nu ar avea o boală la cap. „Sunt bolnav de diabet, nu la cap”, le-a spus Stan anchetatorilor.

„Avem de-a face cu un individ pe care, nu știu de ce, îl numim polițist. Noi îi jignim pe polițiștii adevărați, el nu a prins niciodată un hoț. Se va ordona o anchetă, un examen psihiatric, chiar dacă refuză acest examen, îi va agrava situația.

CITESTE SI: Dan Negru: „Pedofilia merită pedepsită cu moartea”

Omul acesta are un avocat care îl îndrumă. Omul acest invocă tot felul de chestii de felul acesta, dar poate va fi supus și testului poligraf”, a declarat Liviu Chesnoiu, expert criminalist, pentru Antena 3.

Eugen Stan a fost decorat de președintele Traian Băsescu cu ordinul „Bărbăție și Credință”

Amănunte uluitoare ies la iveală despre Eugen Stan, polițistul pedofil care a fost prins la începutul săptămânii.

Eugen Stan a primit din partea președintelui ordinul „Bărbăție și Credință” și era să fie ministru de Interne pentru felul în care a participat la deszăpezire.

Decorația a fost dată în 2012 de către președintele Traian Băsescu.

„Decretul nr. 472/2012 privind conferirea unor decoratii. Text publicat in M.Of. al Romaniei.

In vigoare de la 09 iulie 2012

In temeiul prevederilor art. 94 lit. a) si ale art. 100 din Constitutia Romaniei, republicata, ale art. 4 alin. (1), ale art. 8 si ale art. 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul national de decoratii al Romaniei, cu modificarile si completarile ulterioare,
avand in vedere propunerea ministrului administratiei si internelor,

in semn de apreciere pentru implicarea directa in combaterea efectelor provocate de conditiile meteorologice exceptionale din iarna 2011-2012, prin salvarea de vieti omenesti, deblocarea drumurilor si ajutarea populatiei sinistrate, pentru indeplinirea exemplara a misiunilor incredintate de-a lungul intregii lor cariere,
Presedintele Romaniei d e c r e t e a z a:

Art. 10.

Se confera Medalia Barbatie si Credinta clasa a III-a, cu insemn pentru civili: domnului agent sef principal de politie Stan Ion Eugen”, conform Monitorul Oficial/ 09 iulie 2012.

Adevărata funcție a pedofilului din Drumul Taberei. Dezvăluiri zguduitoare

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, a dezvăluit la Antena 3 ce făcea, de fapt, la poliție, Eugen Stan, pedofilul care a acaparat atenția publicului în ultima vreme.

Acolo se testează inteligența. Acum, chiar nu aș putea să risc să răspund și eu mă feresc să etichetez lucruri pe care nu le stăpânesc. Consiliul psihologilor a avizat în mod favorabil personalul din Ministerul de Interne.

Eu am fost supus testărilor de personalitate și inteligență și știu cum se face asta. El era folosit și pe post de șofer, nu era doar operativ”, a mărturisit Coarnă la Antena 3, în emisiunea „Sinteza zilei”.

Monica Pop: „Acest om nu mai merită să mai fie pe pământ. Nu se poate cuantifica. Amintiți-vă că a fost un regizor care a primit 26 de ani de închisoare. Aș fi vrut castrare fizică, nu chimică, la așa ceva. Cum de nu și-a dat seama nevasta că avea un comportament deviant?

Mai are la activ molestarea a trei fetițe concomitent. Nu e la prima abatere. Merită să trăiască acest om?”, a spus și cunoscutul medic Monica Pop la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top