Connect with us

Revistateo.ro

Pelerinaj la mormintele făcătoare de minuni

Stiri

Pelerinaj la mormintele făcătoare de minuni

Pelerinaj la mormintele făcătoare de minuni. Pentru că ne aflăm în Postul Paştelui şi tot mai mulţi oameni caută să se apropie de Dumnezeu, vă oferim o listă cu mormintele încărcate de spiritualitate, despre care mulţi au spus că sunt făcătoare de minuni.

CITEŞTE ŞI: A fost descoperită casa în care a locuit Isus

1. Mormântul lui Arsenie Boca. Orice credincios a auzit de părintele Arsenie Boca, al cărui mormânt se află la Mănăstirea Prislop, Judeţul Hunedoara. Sute de pelerini trec zilnic pragul lăcaşului de cult, pentru a se ruga celui care rămâne unul dintre reprezentanţii de seamă ai creştinătăţii române. Nu de puţine ori cei care au mers la Prislop au mărturisit că emoţia trăită în acele momente este una copleşitoare, încât unii chiar au leşinat . Arsenie Boca este cunoscut nu doar prin învăţăturile sale, ci şi printr-o serie de predicţii legate de ţara noastră, printre care criza economică, ori faptul că Bucureştiul va fi lovit de o calamitate.

2. Mormântul preotului Ilie Lăcătușu. Rămăşiţele trupeşti ale părintelui se află în cimitirul „Adormirea Maicii Domnului” din București, pe ale cărui porţi trec zilnic cei aflaţi la nevoie. Se spune despre acest mormânt că împlineşte dorinţele celor care cer ajutorul lui Dumnezeu şi cred în acesta.

3. Mormântul părintelui Iustin Pârvu. Mănăstirea Petru Vodă este şi ea un punct important pe harta creştinismului din ţara noastră, asta şi pentru că aici se află mormântul unui alt părinte al credincioşilor, cel al lui Iustin Pârvu. Tot mai mulţi oameni vin aici, mai ales în timpul posturilor, când, spun vizitatorii, au loc anumite evenimente ce nu pot fi explicate, în special unele legate de feneomene meteorologice extreme.

4. Mormintele făcătoare de minuni din Cimitirul Bellu. Celebrul cimitir din Bucureşti este locul cu cele mai multe morminte făcătoare de minuni, dacă este să ne luăm după mărturisirile celor care le vizitează frecvent. Mormântul pentru mame şi copii, pentru părinţi, ori cel al cardinalului care ascultă necazurile sunt doar câteva dintre punctele de atracţie de aici. Cei care cer ajutorul divin se mai roagă şi la mormântul Olguţei, cea despre care se spune că este vindecătoare de boli, ori cel al maicilor care protejează femeile ce vin să se roage aici.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top