Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

People’s Choice Awards şi-a desemnat câştigătorii

Campionul ultimilor editii ale acestor gale, Robert Downey Jr., a obţinut din nou premiul de actorul de cinema favorit, pentru al patrulea an la rând, precum şi titlul de actorul dramatic favorit. Jennifer Lawrence a plecat acasă cu premiul pentru actriţa de cinema preferată , pentru rolul din seria „Jocurile Foamei”, pentru care a obţinut şi premiul pentru actriţa favorită de film de acţiune.

Chris Evans, „Căpitanul America: Războinicul iernii/ Captain America: The Winter Soldier” a câştigat titlul de actorul favorit pentru filme de acţiune. Vizibil emoţionat, acesta a declarat: „Eu nu prea câştig premii, deci sentimentul ăsta e foarte plăcut”.

Datorită talentului său, Melissa McCarthy a câştigat premiul pentru actriţa de comedie preferată, în timp ce distincţia la categoria actori de comedie i-a revenit lui Adam Sandler, pentru al cincilea an consecutiv.

Ben Affleck a primit şi el un premiu, pentru acţiuni umanitare, ca o recunoaştere a muncii sale în legătură cu schimbarea condiţiilor de viaţă din Republica Democrată Congo.
„Mi s-a spus în multe feluri, dar nu cred că umanitarist m-a mai făcut cineva până acum”, a declarat Ben Affleck.

„Maleficent”, cu Angelina Jolie, a câştigat la categoria filmul preferat, iar pelicula „O altă adresă de pomină” a obţinut titlul de filmul de comedie preferat.
Tot „Maleficent” a obinut şi premiul pentru film de familie preferat, în timp ce „Fata dispărută/ Gone Girl”, cu Ben Affleck în calitate de actor şi regizor, a câştigat la categoria filme thriller.
Titlul de dramă preferată i-a revenit filmul „Sub aceeaşi stea/ The Fault in Our Stars”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top