Connect with us

Revistateo.ro

Peste o lună este ziua Andreei Marin. Ce s-a gândit să facă

Inedit

Peste o lună este ziua Andreei Marin. Ce s-a gândit să facă

Andreea Marin își serbează ziua de naștere pe 22 decembie. Ambasadorul UNICEF în România va împlini frumoasa vârstă de 40 de ani, și, pentru a celebra această vârstă, fosta prezentatoare tv s-a gândit la un plan încă cu o lună înainte de ziua ei de naștere.

Vedeta a postat pe pagina personală de Facebook că își propune să citească 40 de cărți pentru a celebra cei 40 de ani de existență: „40 de cărți de citit înainte să împlinești 40 de ani – mai am o luna!”. Andreea Marin adoptă de câțiva ani încoace un stil de viață sănătos, care nu include doar celebrele diete de detoxifiere ci și o anumită stare pe care aceasta o recomandă tuturor: gândește pozitiv.

CITEȘTE ȘI: 7 MOITVE SĂ ÎNCEPI UN PROGRAM DE DETOXIFIERE

Vedeta a dezvăluit că ceea ce o întinerește cel mai tare sunt lucrurile mărunte și frumoase ale vieții, în special călătoria, fie că este imaginară sau reală: „Citesc cât mai mult, călătoresc cu mintea atunci când nu pot să o fac şi cu pasul. Stau cât mai mult în preajma copilului meu şi a altor copii, surse inepuizabile de energie pozitivă.”

Peste o luna este ziua Andreei Marin. Ce s-a gandit sa faca1

 

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1973 la Roman.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top