Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Pestii au URECHILE BINE CIULITE! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Pestii au o zi in care concentrarea trebuie sa fie maxima. Orice informatie pierduta, oricat ar fi de mica, le poate aduce prejudicii. Citeste sfatul zilei din 9 octombrie pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Tine cont de faptul ca nu toata lumea este la fel ca tine. Energia ta debordanta poate fi extrem de obositoare pentru cei din jur, chiar si pentru cei mai buni prieteni. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ai grija la cine ridici tonul azi si cum te comporti in anumite contexte. Nu te ascunde dupa deget daca esti obligat sa iti asumi raspunderea pentru o anumita problema. Numarul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Tonul tau scapa de sub control azi, iar daca apesi pedala de acceleratie prea des risti sa ii indepartezi de langa tine pe oamenii pe care chiar te poti baza. Numarul norocos al zilei: 4.

CITESTE SI: Top 4 zodii care HABAR N-AU SA FACA SEX

CITESTE SI: Horoscopul CULORILOR: care este nuanta care iti INFLUENTEAZA viata, in functie de zodie?

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Relatia ta de prietenie/ iubire evolueaza foarte bine si asta datorita dovezilor tale de maturitate. Nu insista foarte mult pe a-i atrage atentia partenerului in legatura cu o serie de probleme pe care le sesizezi. Lasa-l sa greseasca, asa se va maturiza si el. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Daca tot ai noroc la bani, nu ii cheltui pe lucruri de care nu ai urgenta nevoie. Strange banii pentru ca vin zile negre si nu are cine sa le acopere. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Iti place sa discuti cu persoanele de varsta ta. Te incanta sa vezi acelasi entuziasm care te incarca in fiecare zi. Nu te lua dupa barfe daca vrei sa iti mearga bine. Numarul norocos al zilei: 6.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top