Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Pestii incep saptamana cu buzunarele doldora de bani! Citeste sfatul zilei de 21 decembrie pentru zodia ta!

Pestii incep saptamana ca niste nababi! Primesc bani din toate partile si asta nu e tot! Citeste sfatul zilei de 21 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI DESPRE BERBEC

Trage aer in piept si cere-ti drepturile de angajat! Nu mai poti tolera la nesfarsit amanarile privind plata pentru care ai muncit cu truda. Daca nu reusesti sa rezolvi problemele pe cale amiabila, consulta o persoana care te poate ajuta sa iti recuperezi banii. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Incepi saptamana plin de pozitivitate si asta te ajuta foarte mult mai ales atunci cand iti este solicitata creativitatea. Bucura-te de energiile care te cuprind in aceasta perioada si fa tot ce poti ca sa fii multumit de munca ta la final de zi. Numarul norocos al zilei: 13.

CITESTE SI: Horoscop saptamanal 21 – 27 decembrie 2015. Ce zodii primesc lectii de viata in saptamana Craciunului

CITESTE SI: Horoscop ianuarie 2016

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

E timpul sa depeni amintiri, dar e bine sa nu povestesti oricui cele mai intime intamplari ale tale. Unele dintre ele sunt suculente si amuzante, dar nu oricine le va intelege si te va privi ca pe un ciudat. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

In sufletul tau se da o batalie. Trebuie sa alegi intre un drum excelent si un drum la fel de solicitant, dar nu stii pe care dintre ele sa pasesti pentru a ajunge mai repede la capatul destinatiei. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Da un telefon persoanei la care te gandesti ca sa nu te mai trezesti cu reprosuri ca nu o bagi in seama. Gandeste-te cat de mult e un simplu apel pentru cineva care tine la tine. Insenineaza-i ziua pentru ca nu presupune un efort urias. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Durerea ta este uriasa si iti este greu sa o ascunzi. Gandeste business daca vrei sa mergi mai departe si nu te mai lasa napadit de toate promisiunile care ti-au fost fluturate in fata. Nu esti genul de persoana care sa stea o viata intreaga cu lacrimi in ochi. Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top