Connect with us

Revistateo.ro

Viata

Petru Mircea, mesaj incredibil despre Șerban Georgescu

Al doilea soț al Mădălinei Manole, Petru Mircea, a avut întotdeauna o părere extraordinară despre Șerban Georgescu, primul bărbat din viața fetei cu părul de foc.

Deși puțină lume știe, Petru l-a admirat dintotdeauna pe Șerban pe care l-a numit „Maestro”. Recent, acesta a postat un mesaj frumos pentru primul soț al Mădălinei.

Petru l-a pomenit pe Șerban într-o postare care i-a emoționat pe internauți. „Primăvara nu ne mai zâmbeşte în această zi de 4 martie 2018!… Asemenea fiecărei zile de 4 martie din ultimii unsprezece ani!… Ne este foarte dor de tine, „Maestro”!!!

Îţi mulţumim pentru că am avut şansa de a te cunoaşte şi pentru tot ce ne-ai lasat!!! Iubirea noastră veşnică şi necondiţionată!!!”, este mesajul lui Petru.

CITESTE SI: Apariție misterioasă la concertul în memoria Mădălinei Manole. Lumea a crezut că nu vede bine!

Fosta iubită a lui Petru Mircea a vorbit despre copilul Mădălinei Manole

Geanina Manea a vorbit recent în cadrul unei emisiuni tv despre relația cu Petru Mircea. Cei doi nu mai formează un cuplu. Ea spune că au pus punct relației după doi ani.

”Ne-am cunoscut în noaptea de Anul Nou. Melodia este făcută la câteva luni după ce ne-am cunoscut. Era o melodie de împăcare la momentul respectiv. Acum nu este nimeni în viaţa mea. A trecut un an de când nu am mai vorbit cu Petru Mircea.

Orice om merită o a doua şansă. Îmi doresc un bărbat natural, care să mă surprindă, să mă iubească şi să se ocupe de tot. Să fie un bărbat adevărat. Mi-am pierdut doi ani din viaţă cu Petru Mircea şi tot nu m-a cerut de nevastă.”, a spus Geanina Manea, recent, într-o emisiune tv.

Ea a vorbit și despre băiețelul Mădălinei Manole. “Este un copil cuminte, educat și politicos.”, a spus fosta iubita a lui Petru Mircea, despre Petru Jr., băiețel care în această vară a împlinit 8 ani.

Petru Jr. avea doar un an când mama sa a decis să-și încheie socotelile cu viața. El a rămas în grija tatălui său.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Viata

To Top