Connect with us

Revistateo.ro

Piept de pui cu crema de lamaie si mille feuille de cartofi

Pui

Piept de pui cu crema de lamaie si mille feuille de cartofi

Piept de pui cu crema de lamaie si mille feuille de cartofi

400 de gr piept de pui
4 lamai
4 linguri de smantata de bucatarie
40 gr de unt
100 ml vin alb
2 catei de usturoi
sare
piper
4 cartofi mari

Se pune pe folia transparenta pieptul de pui, se sareaza, se pipereaza si se rade peste el numai coaja de la doua lamai( depinde cat sunt de mari).

Se acopera cu folie transparenta si se bate usor in asa fel incat sa patrunda bine inauntru coaja de lamaie.Se curata cartofii si se taie rondele destul de subtiri , se sareaza, se pipereaza si se aranjeaza pe o hartie de copt pe o tava.

Le aranjam una langa alta, fara sa le suprapunem.Topim jumatate din unt si punem o picatura de unt pe fiecare felie de cartof.Incalzim cuptorul la 180 de grade si punem cartofii in cuptor si ii tinem pana devin usor aurii.

Intre timp, intr-o tigaie antiaderenta , prajim usor la temperatura mica puiul cu un strop de unt.Stingem cu vin alb , apoi punem sucul de la doua lamai si smantana.Lasam sosul sa scada si incepem sa pregatim farfuria. Suprapunem bucatile de cartofi peste care punempieptul de pui.

2 Comments

2 Comments

  1. Florentina

    2014-06-27T08:45:19+03:00 at 2014-06-27T08:45:19+03:00

    Cele mai

  2. Florentina

    2014-06-27T08:52:35+03:00 at 2014-06-27T08:52:35+03:00

    Cele mai BUNE retete sunt cele ale lui Antonio!!!
    Ii multumim atat lui Antonio cat si tie, draga noastra TEO.
    Teo, esti un OM deosebit, minunat si-ti doresc sincer sananate, fericire, indeplinirea tuturor dorintelor si numai bucurii,alaturi de Maia, de Antonio(sunteti minunati amandoi…) si de toti cei dragi tie!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Pui

To Top