Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Pierdere grea pentru Andreea Raicu

Andreea Raicu afișează întotdeauna un zâmbet larg. Are o privire caldă și mereu o vorbă bună pentru ceilalți.

Fosta prezentatoarea a reality-show-ului „Big Brother” difuzat acum mai bine de 10 ani la Prima TV a vorbit despre una din cele mai grele pierderi din viața ei.

Vedeta Prima TV, care acum s-a mutat în mediul online și s-a apucat între timp și de design vestimentar a vorbit cu durere despre marea cumpănă din viața ei.

„Acum 10 ani a plecat unul dintre oamenii pe care i-am iubit cel mai mult si care m-a invatat multe din ceea ce stiu azi: dragoste, valori, intelepciune, curaj, putere, recunostinta, fericire, respect, bucurie… si mult mai multe.

Bunica mea era un om incredibil de bland, dar puternic si frumos in acelasi timp. Am fost atat de norocoasa sa o am atat de multi ani alaturi. A avut o viata plina timp de 97 de ani… mi-e dor de ea in fiecare zi”, a scris Andreea Raicu.

Andreea Raicu a recunoscut că este depresivă

„În general copiii îşi fac poveşti atunci când nu le place ce li se întâmplă în viaţă. Poveşti cu care cresc şi pe care le consideră realitatea. Sunt uneori lucruri mici care te pot afecta pe viaţă. Cuvinte pe care părinţii ţi le spun…

CITESTE SI: Andreea Raicu, despre cea mai dificilă perioadă din viața ei: “Mă simțeam extrem de singură și neiubită”

Cătălin Botezatu, despre Victor Slav: „Îmi place. E un suflu proaspăt”

Tatăl meu era exasperat că, fetiţă fiind, eram extrem de preocupată de modă şi de cum arăt. I-a spus mamei că nu o să se aleagă nimic de mine şi că toată viaţa va trebui să existe cineva care să aibă grijă de mine, pentru că eu nu o să fiu în stare.

Aşa că nu am vrut să primesc ajutor de la bărbaţi pentru că ar fi însemnat că tata ar fi avut dreptate.

Tata, care era un om extrem de deştept, îmi spunea că este o ruşine să spui că nu ştii. În momentul în care am învăţat că este normal să spui că nu ştii, am scăpat de o presiune fantastică”, a spus Andreea Raicu pentru ziarul Adevărul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top