Connect with us

Revistateo.ro

Pippa Middleton a anunțat oficial că este gravidă

Regalitate

Pippa Middleton a anunțat oficial că este gravidă

Sora ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, este gravidă. De data asta informația este confirmată chiar de ea.

Au fost săptămâni întregi de speculații cu referire la sarcina Pippei. A venit momentul ca sora soției Prințului William să confirme sarcina.

Ea și soțul ei, James Matthews, vor deveni părinți pentru întâia oară. Sora lui Kate face în continuare sport chiar dacă este însărcinată pentru că ține foarte mult la silueta ei, notează Daily Mail.

Așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, presa află imediat toate știrile care au legătură cu familia regală.

Pippa este extrem de populară asta datorită faptului că sora ei a devenit soția Prințului William, fiul Prințesei Diana.

Sora ei mai mare, Kate, este „încântată după ce a auzit că Pippa a făcut o ecografie la 12 săptămâni”, scrie Daily Mail.

În familia ducesei de Cambridge a fost recent un scandal imens. Protagonistul acestui scandal a fost socrul Pippei Middleton, David Matthews. Acesta a fost acuzat de viol, dar neagă toate zvonurile.

Kate Middleton și Prințul William vor deveni în curând părinți. Aceștia mai au un băiat, George și o fetiță, Charlotte.

Sora Pippei a născut pentru a treia oară

Conform unui comunicat al Casei Regale britanice, Kate Middleton a născut un băiețel perfect sănătos.

Pe contul de Twitter al Palatului Kensignton se precizează că băiatul are în jur de 3.8 kilograme și că la naștere a asistat prințul William.

„Înălțimea Sa Regală, Ducesa de Cambridge, a fost internată în Spitalul St. Mary, din Paddington, Londra, la începutul acestei dimineți, ea aflându-se la începutul travaliului. Ducesa a fost transportată cu mașina de la Palatul Kensington către Spitalul St. Mary, alături de Ducele de Cambridge”, scrie într-un comunicat al Familiei Regale a Marii Britanii, potrivit libertatea.ro.

În luna martie, Kate Middleton a luat decizia de a se retreage din viața publică. Asta pentru a se pregăti cum se cuvine de venirea pe lume a bebelușului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top