Connect with us

Revistateo.ro

Pippa Middleton

Regalitate

Pippa Middleton e însărcinată. Bucurie mare în familia ducesei de Cambridge

Sora ducesei de Cambridge, Pippa Middleton este însărcinată, scrie presa britanică. Kate Middleton a aflat vestea chiar de la sora ei.

Așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, presa află imediat toate știrile care au legătură cu familia regală.

Pippa este extrem de populară asta datorită faptului că sora ei a devenit soția Prințului William, fiul Prințesei Diana.

Sora ei mai mare, Kate, este „încântată după ce a auzit că Pippa a făcut o ecografie la 12 săptămâni”, scrie Daily Mail.

În familia ducesei de Cambridge a fost recent un scandal imens. Protagonistul acestui scandal a fost socrul Pippei Middleton, David Matthews. Acesta a fost acuzat de viol, dar neagă toate zvonurile.

Kate Middleton și Prințul William vor deveni în curând părinți. Aceștia mai au un băiat, George și o fetiță, Charlotte.

Kate Middleton, reguli extrem de stricte înainte de naștere

Prințul William și ducesa de Cambridge, Kate Middleton, se pregătesc pentru nașterea celul de-al treilea copil. Ducesa urmează să nască la jumătatea acestei luni. Presa britanică a scris despre regulile stricte ce au apărut înainte de nașterea bebelușului.

Cel de-al treila copil al cuplului urmează să vină pe lume în această lună. Mai exact, nașterea va avea loc la mijlocul lunii în curs. Pentru marele eveniment, familia se pregătește, așa cum era de așteptat și cum era firesc.

Genul copilui va rămâne un secret până la naștere. Atunci va fi dezvăluit de către cuplul regal.

Deși inițial se zvonea că ducesa de Cambridge va naște acasă, se pare că, de fapt, bebeușul va aveni la lume la spital. Mai exact, este vorba despre spitalul unde s-au născut și ceilalți doi copii ai cuplului. Acum, cei mici au 4 ani (prințul George) și 2 ani (prințesa Charlotte).

În spitalul în care se va naște copilul, au venit pe lume și prinții William și Harry.

Cuplul regal a decis ca genul bebelușului să fie dezvăluit după naștere.

Conform The Telegraph, tarifele de la maternitatea unde va veni pe lume cel de-al treilea copil al prințului William și al ducesei de Cambridge au crescut. Astfel, cuplul regal va plăti, se pare, cu 1.000 de lire mai mult decât la ultima naștere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top