Connect with us

Revistateo.ro

Pizza Iohannis cu salam de Sibiu

Inedit

Pizza Iohannis cu salam de Sibiu

Victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale îi face pe români să scoată pe piață inclusiv mâncăruri cu numele noului președinte. Patronul unei pizzerii din Cluj a lansat o ofertă greu de refuzat: Pizza Iohannis cu salam de Sibiu la doar 14,99 lei.

„Ideea mi-a venit după ce am văzut că Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale. De bucurie pentru această victorie, mai ales că l-am votat, m-am gândit să scot un sortiment nou de pizza, «Iohannis», cu salam de Sibiu, la preţul de 14,99 lei. Pizza mai are ca ingrediente ciuperci, mozzarella, sos de roşii, cabanos şi virşli, şi am pus salamul de Sibiu în cinstea noului preşedinte care a fost primarul Sibiului. Am lansat şi o ofertă, patru pizza la 54,50 lei, care este procentul cu care Klaus Iohannis a câştigat alegerile”, spune Radu Păcurar, patronul pizzeriei, notează gândul.info

CITEȘTE ȘI: REDUCERI BLACK FRIDAY

Patronul pizzeriei nu se oprește aici. Tot în cinstea celui mai în vogă personaj al momentului, acesta se gândește să scoată și un sortiment de brânză de Sibiu și un desert Iohannis. Deși campania electorală a trecut, clujeanul a pus pe ușa pizzeriei: „Pizza bine făcută, de Romți” (n. r.: Romți este porecla adresată de prieteni).

În satul clujean Sânnicoară, unde se află pizzeria lui Păcurar, Iohannis a câștigat alegerile cu 74,18%, unul dintre cele mai mari scoruri la nivel național.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top