Connect with us

Revistateo.ro

Pizza mediteraneana

Retete internationale

Pizza mediteraneana

Pizza mediteraneana. Timp de preparare: 25 min. Timpul de gatire: 20 min. Gata in: 45 min

INGREDIENTE

Pentru blat
300 g faina
1 cubulet drojdie
1 lingurita zahar
Pentru umplutura
3 linguri ulei de masline
1 ceapa
300 g rosii decojite
150 g sunca
1 ou
100 g cascaval ras
sare, piper, oregano

PREPARARE

1. Se prepara blatul astfel: faina se cerne, se face o adancitura in mijloc si se pune drojdia ameste­cata cu 150 ml apa, un praf de sare si zahar. Se framanta cu uleiul de masline si se lasa la crescut.

2. Aluatul se intinde intr-o tava in care se pune hartie de copt. Se unge cu oul batut si se pun dea­supra ceapa taiata rondele, sunca taiata fasii, rosiile decojite taiate felii, sare, piper si oregano.

3. Deasupra se presara cascavalul ras si se coace 20 de minute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Retete internationale

To Top