Connect with us

Revistateo.ro

Care instrument crezi că este mai bun

Stiri

Placă versus ondulator. Care instrument crezi că este mai bun?

Placă versus ondulator. Care instrument crezi că este mai bun?

Placa. Fiecare reprezentantă a sexului frumos care se respectă are în casă o placă pentru păr. Cum altfel ar putea să aibă parte de un păr perfect drept, mătăsos şi îngrijit. Ei bine, cum orice lucru în exces dăunează, folosirea ei zilnică vă poate distruge părul şi cu timpul va deveni lipsit de elastiCitate şi vitalitate.

CITEŞTE ŞI: Cum scapi de electrizarea părului

Tocmai de aceea specialiştii recomandă ca podoaba capilară să fie foarte bine hidratată înainte de folosirea ustensilelor termice. Părul trebuie să fie bine uscat şi protejat cu o soluţie specială, care mai întâi se va întinde cu feonul şi peria, pentru a scurta cât mai mult timpul de îndreptare a acestuia cu placa.

sursa foto emag.ro

sursa foto emag.ro

Acelaşi lucru este valabil şi atunci când vreţi să vă faceţi bucle cu ajutorul ei, motiv pentru care nu este recomandat să folosiţi alte produse de styling decât cele de mai sus, iar la final să aplicât cât mai puţin fixativ, pentru un aspect fresh.

Ondulatorul. Pentru cele care vor să aibă bucle naturale, într-un timp cât mai scurt, această unealtă este un must-have. Cu el poţi face în propria casa onduleurile perfecte, fără să mai fie nevoie să treci pe la coafor.

sursa foto beautybykleo.com

sursa foto beautybykleo.com

Cel mai indicat este acela conic, întrucât nu are clapeta ondulatorului clasic, iar astfel îl poţi utiliza mult mai uşor. Pentru că se subţiază spre vârf, buclele tale vor avea un aspect cât mai natural după doar câteva răsuciri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top