Connect with us

Revistateo.ro

Plaja lui TEO

Inedit

Plaja lui TEO – la Mamaia

Plaja lui Teo”, emisiunea estivala prezentata de Teo Trandafir, in direct, de la malul marii, incepe luni, 30 iunie, la Kanal D .

Teo are plaja ei, la Mamaia! “Plaja lui Teo”, emisiunea estivala prezentata de Teo Trandafir, in direct, de la malul marii, incepe luni, 30 iunie, la Kanal DIncepand de luni, 30 iunie, Teo se muta la mare, cu “Plaja lui Teo”, o emisiune estivala plina de buna dispozitie, umor, muzica, dans si invitati speciali, concursuri si surprise atat pentru telespectatori, cat si pentru cei prezenti pe plaja, alaturi de echipa emisiunii.Show-ul “Plaja lui Teo” va fi transmis, in direct, de la Crema Beach Mamaia, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 16.45.Teo Trandafir : “Am si eu plaja mea… . N-am muncit degeaba o viata-ntreaga! Pot sa-mi aduc toti prietenii acolo, iar pe cei care nu au cum sa ajunga pe , sa simta nisipul in ureche, ii invit sa se distreze cu noi din fata micilor ecrane, in fiecare zi, de la 16.45, la Kanal D! Iti promitem marea cu sarea si chiar ne tinem de cuvant! Va fi o vara nebuna!“Distractia acestei veri se muta pe “Plaja lui Teo”, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 16.45, in direct de la Crema Beach Mamaia, numai la Kanal D! Nu ratati cea mai nastrusnica experienta estivala, fiti cu ochii pe “Plaja lui Teo”!

Incepand de luni, 30 iunie, Teo se muta la mare, cu “Plaja lui Teo”, o emisiune estivala plina de buna dispozitie, umor, muzica, dans si invitati speciali, concursuri si surprise atat pentru telespectatori, cat si pentru cei prezenti pe plaja, alaturi de echipa emisiunii.

Show-ul “Plaja lui Teo” va fi transmis, in direct, de la Crema Beach Mamaia, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 16.45.

Teo Trandafir : “Am si eu plaja mea… . N-am muncit degeaba o viata-ntreaga! Pot sa-mi aduc toti prietenii acolo, iar pe cei care nu au cum sa ajunga pe , sa simta nisipul in ureche, ii invit sa se distreze cu noi din fata micilor ecrane, in fiecare zi, de la 16.45, la Kanal D! Iti promitem marea cu sarea si chiar ne tinem de cuvant! Va fi o vara nebuna!“ Distractia acestei veri se muta pe “Plaja lui Teo”, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 16.45, in direct de la Crema Beach Mamaia, numai la Kanal D!

Nu ratati cea mai nastrusnica experienta estivala, fiti cu ochii pe “Plaja lui Teo”!

1 Comment

1 Comment

  1. Raluca

    2014-06-28T07:43:11+03:00 at 2014-06-28T07:43:11+03:00

    Te iubim Teo,

    Te urmarim in fiecare zi, esti din ce in ce mai frumoasa.
    Sa mu te schimbi niciodata, orice ar spune invidiosii din jurul tau.
    Va doresc tot binele din lume, tie si familiei tale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top