Connect with us

Revistateo.ro

Planeta Mercur in Sagetator

Stiri

Planeta Mercur in Sagetator. Urmeaza MAREA PROVOCARE pentru zodii!

Incepand cu 20 noiembrie 2015 si pana pe data de 1 ianuarie 2016 vom avea parte de un eveniment major: planeta Mercur in Sagetator.

Planeta comunicarii, Mercur, se va afla in zodia Sagetator incepand cu 20 noiembrie, ceea ce inseamna ca vom avea parte de expansiune, mult entuzism si exagerari, aspecte reprezentative pentru zodia amintita mai sus.

Drept urmare, in perioada ce urmeaza tindem sa vorbim fara sa gandim in prealabil, iar acest aspect va fi un adevarat motiv de ingrijorare pentru toate zodiile, intrucat cu totii vom ajunge sa fim mult prea sinceri in unele situatii, mai ales atunci cand nu este cazul.

CITESTE SI: Top 10 previziuni pentru 2016 – Atentate, noi tehnologii si o tara care se imbogateste mult

CITESTE SI: Previziuni pana in 2022. Un celebru astrolog vorbeste despre cumpenele Romaniei in urmatorii ani

Marea provocare generata de planeta Mercus in Sagetator va fi de fapt stapanirea acestei tendinte de exagerare a lucrurilor marunte. Sfatul astrologilor pentru perioada urmatoare este sa nu lasam deloc diplomatia din mana si, atunci cand suntem sinceri, sa nu exageram cu lucrurile inutile, marunte.

Aveti grija, deci, ce cuvinte alegeti atunci cand va exprimati intrucat multe s-ar putea sa doara mai mult decat putem anticipa. Sagetatorul este un nativ recunoscut pentru cuvintele rostite fara nicio jena, cu voce tare, chiar daca de multe ori aceste vorbe dau nastere unor conflicte inutile.

Pana pe 1 ianuarie, cand Mercur va parasi Sagetatorul, vom avea parte de momente destul de tensionate si neplacute si asta doar din cauza acelor cuvinte aruncate la voia intamplarii. In aceasta perioada mai degraba incercam sa tinem sub control acel impuls de a reactiona din prima si sa ne concentram pe modul in care comunicam cu cei din jur.

Astfel, in aceasta situatie, adevarul nu mai devine esential, mai ales daca el este unul dureros, asa ca ar trebui sa tratam subiectele delicate cu maximum de atentie. Riscam in caz contrar sa ii ranim pe cei dragi si sa stricam relatiile cu familia sau prietenii din cauza celor declarate la nervi.

In caz ca tu insuti esti victima unor astfel de cuvinte grele fa un pas in spate, gandeste-te bine la ce ai de facut si abia apoi reactioneaza. Pana la urma vorbele neplacute nu sunt spuse cu intentia de a te rani, ci reprezinta mai degraba o consecinta a faptului ca in acele momente ne va lipsi tuturor acel filtru pe care il avem de obicei.

Cu toate acestea, planeta Mercur in Sagetator ne aduce si cateva lucruri bune astfel ca, daca reusesti sa gasesti prilejul de a te exprima liber, te poti elibera de acea povara a lucrurilor nespuse. Relatiile sincere sunt pana la urma cele mai profunde si daca tot ai mintea mai deschisa in aceasta perioada vei avea parte de un atu atat pe plan personal cat si la locul de munca, mai ales daca te ocupi de creatie.

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top