Connect with us

Revistateo.ro

Planul de Crăciun cu care Kate și William au convins-o cu greu pe regina Elisabeta

Stiri

Planul de Crăciun cu care Kate și William au convins-o cu greu pe regina Elisabeta

Mare dilemă mare în familia ducilor de Cambridge, prințesa Kate și prințul William. Pentru că sărbătorile de iarnă sunt la o aruncătură de băț, cei doi s-au gândit la diferite variante pentru a reuni întreaga familie. Având în vedere asperitățile dintre Kate Middleton și regina Elisabeta, respectiv familia lui Kate și familia prințului Charles, nu a fost ușor de întocmit un plan pentru un Crăciun liniștit, care să îi mulțumească pe toți.

Problema principală era: unde se reunesc familiile pentru a lua cina de Crăciun? Prima variantă a ducilor de Cambridge a fost ca familia lui Kate să fie invitată în Londra, la unul dintre edificiile luxoase ale Casei Regale, însă Kate vrea să-și țină familia cât mai departe de nebunia londoneză. Regina Elisabeta a strâmbat puțin din nas, deoarece va trebui ca ea să facă efortul de a se deplasa pentru a fi împreună cu familiile.

CITEȘTE ȘI: KATE MIDDLETON, PRIMA APARIȚIE ÎN PUBLIC DUPĂ PROBLEMELE CU SARCINA. DE CE I-A FOST TEAMĂ

Astfel că, după diferite variante de lucru, Kate și William au ajuns la locația ideală: cei doi vor sta în casa lor din Anmer Hall, situată în Sandrigham, deoarece această zonă este locul în care și familia regală se runește în mod tradițional de Crăciun.

Casa din Anmer Hall, regiunea Sandrigham, este perfectă pentru ca invitații să petreacă sărbătorile de iarnă: conține zeci de camere, unde poată fi cazată întreaga familie a lui Kate Middleton, fără probleme, mai ales că locul e în afara Londrei. În plus, având în vedere starea mai bună de sănătate a lui Kate, care este însărcinată pentru a doua oară, nimeni nu mai riscă o nouă situație în care din cauza deplasărilor frecvente în Londra, la cinele de Crăciun, Kate să aibă din nou probleme de sănătate.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top